Vestea că Oana şi Viorel Lis vor deveni părinţi a luat pe toată lumea prin surprindere. Este însă cât se poate de adevărat, iar anunțul a fost făcut chiar de către Oana Lis, în vârstă de 41 de ani.

Soţia fostului primar al Bucureştului a dat vestea că minunea s-a produs și în curând ea și soțul ei vor avea un copil, după ce i s-a aprobat certificatul de părinte adoptator.

Acum, soţii Lis aşteaptă să fie sunați pentru a putea adopta un copil. Însă, acest proces ar putea să dureze o perioadă. Oana Lis a mărturisit că este dipusă să aștepte.

„Eu am făcut tot ceea ce ține de mine. Acum aștept să fiu sunată atunci când se întâmplă în sistem o minune. Mi se pare normal să dureze timp.

Am văzut comentarii pe Internet de la unele persoane că durează mult. Și o femeie care rămâne gravidă, durează 9 luni până când își vede copilul. Nu mai spun că în zilelele de astăzi femeile au probleme și durează 10 ani până să rămână gravide”, a declarat Oana Lis, pentru un post de televiziune.

„Adică pentru mine nu este nicio problemă că durează. Mi se pare normal să dureze, pentru că nimic în viață care este frumos și minunat nu vine de pe o zi pe alta.

Eu am făcut tot ce ține de mine și acum aștept să intervină destinul, Dumnezeu. Bineînțeles că am învățat să am și răbdare. Nu aveam înainte. Îți dai seama, când ești tânăr nu ai răbdare în general. Dar eu am învățat să am și asta mă ajută”, a mai declarat Oana Lis.

Oana Lis a refuzat să facă inseminare

La început, fostul edil al Capitalei s-a împotrivit unui copil, însă soția sa l-a convins că acest pas important le-ar putea face viața mai frumoasă. Deși este fertilă, Oana a refuzat să facă inseminare și a ales varianta adopției. Oana Lis a mărturisit că nu îi este ușor să vorbească despre acest subiect până nu se va vedea cu un copil în brațe.

„Eu nu sunt oricum infertilă nici la vârsta mea. N-am făcut copii până acum că nu am fost pregătită cu adevărat. Că găseam eu o cale. Chiar de la o emisiune au vrut să-mi plătească o inseminare… Consider că dacă îl faci, trebuie să te ocupi așa cum trebuie de el”, a mărturisit Oana Lis.

Vezi și Oana Lis a aflat că mai are un frate: „Mi se pare un scenariu de film”

Citește și:

Starea Mioarei Roman s-a agravat. Ce urmează

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol? „ Plâng în mine, plâng….”