Contactată de reporterii Antena Stars, vedeta a dezvăluit că este în stare de șoc și că încă nu este pregătită să îl întâlnească.

Deși se specula de mult ca tatăl ei ar fi avut o aventură, Oana Lis nu a știut cum să dea de cel care îi este frate mai mare. Până într-o zi, când stătea pe o rețea de socializare, iar la recomandări i-a apărut chiar fratele său.

„Hai să vă zic un secret! Eu am un frate pe care nu l-am văzut niciodată, doar auzisem de existența lui și l-am găsit pe Facebook. Ce minune Facebook-ul ăsta! Voi cum ați proceda în situația asta? (…)

E un frate mai mare dintr-o altă relație. Pe care nu l-am văzut niciodată. Chiar toată viața am stat cu teama să nu mă duc la vreun date tocmai cu frate-miu. Cred că și de-aia, inconștient, l-am ales pe Viorel, că el sigur nu era”, a scris Oana Lis pe contul său de socializare.

Oana Lis a povestit că deja bărbatul a fost contactat de fratele ei mai mic, însă ea încă nu are curajul să vorbească cu el.

„Știam că tatăl meu a avut o relație, dar am crezut că este o poveste. Cu fratele mai mic m-am împăcat și mi-a zis că a luat legătura cu el. Încă nu am luat legătura cu fratele mai mare. Vreau să îi respect intimitatea.

Mi se pare o chestie de film, dar cum viața mea a fost mereu așa, era de așteptat să apară ceva nou. Încă nu a venit acel moment să simt acel lucru, dar sunt foarte fericită că l-am găsit. Întâlnirile le las după ce se termină perioada asta”, a declarat Oana Lis.

Vezi și Viorel Lis, în stare gravă. Oana Lis: „Are probleme de articulare a cuvintelor”. Adevărul trist despre starea sa de sănătate

Citește și:

Covid în familia Kardashian: ”Cea mai nebunească durere de cap”

Va devenit iar tătic. A anunțat în direct la TV că soția lui e însăcinată în 5 luni