Dacă astăzi o vedem cu zâmbetul pe buze, Oana Lis ascunde de fapt o mare tristețe. La vârsta de 4 ani vedeta a rămas fără mamă, fiind nevoită să crească cu tatăl ei, care a supus-o la numeroase agresiuni, după cum spune ea.

După mult timp în care nu a vorbit despre ce s-a întâmplat, vedeta a explicat că a fost violată de către părintele său timp de doi ani la rând, a îndurat numeroase bătăi și umilințe din partea acestuia și până acum nu a vrut să-l ierte pentru tot ceea ce a făcut.

A aflat de pe Facebook că are un frate

Ieri, de ziua numelui părintelui ei, Oana Lis și-a amintit de tatăl său, care se numea Petre. Soția lui Viorel Lis susține că abia acum, după 30 de ani, a reușit să-și ierte în totalitate tatăl pentru tot chinul pe care l-a trăit din cauza lui.

Ea mărturisește că i-a purtat o mare ură în tot acest timp și niciodată nu a vrut să-i pronunțe numele sau să aibă vreo relație cu vreun bărbat care să poarte același nume, Petre.

„Azi, de zi sfânta, pentru că pe taică-meu îl chema Petre, fără să vreau, inevitabil tot auzind asta și văzând scris, m-am gândit la el. Petrică. Pff.

Pentru tot ce ne-a făcut, bătăile pe care i le aplica mamei și mie, batjocura mea, faptul că a vândut casa când a murit mama și ne-a lăsat orfani și minori și fără casă pe mine și fratele meu, el având doar 4 ani atunci și m-am trezit cu el de mâna la București la mătușa mea etc, muuulte… pentru toate astea ani de zile l-am urât, detestat pe el, pe tot ce ținea de el, de unde era el, numele lui.

Never ever nu am vorbit măcar cu un vreun bărbat numit Petre, nu-i puteam pronunța numele de atâta durere și frustrare adunată.

Chiar am aflat pe Fb că am un frate un pic mai mare decât mine din partea lui, pe care îl cheamă la fel și am refuzat să comunic cu el, nu l-am văzut niciodată, din aceste cauze care nu țin de el, de fapt. Ca-n filme… surprize, surprize….”, a povestit Oana Lis pe rețelele de socializare. Amintim că părintele Oanei a murit anul trecut.

”E primul an în care simt că l-am iertat definitiv”

Oana Lis mai mărturisește că a reușit să treacă peste această traumă uriașă cu ajutorul terapiei. Vedeta susține că maturizarea sa a făcut-o să vadă altfel lucrurile groaznice ce s-au întâmplat, traumele din copilărie și mai precizează că acesta e primul an în care simte că l-a iertat definitiv pe cel care i-a fost tată.

”Dar odată cu faptul că am făcut terapie, că m-am maturizat, că am lucrat cu mine ani de zile, că acum ca și psiholog văd și traumele din spatele lui care l-au făcut să fie așa etc… Pot spune cu mâna pe inima că e primul an în care simt că l-am iertat definitiv.”, a mai transmis Oana Lis pe rețelele de socializare.

Soția lui Viorel Lis povestea că tatăl ei a fost un om foarte rău, iar în afara faptului că a abuzat-o de nenumărate ori, acesta a trebuit să stea și în pușcărie timp de 7 ani pentru tentativă de omor. Mai mult de atât, bărbatul a amenințat-o de multe ori pe vedetă că îi va lua viața.

Vezi și ”L-aș duce și la femei”. Ce este dispusă să facă Oana Lis doar pentru a-l vedea pe Viorel Lis cu zâmbetul pe buze

Citește și:

Tudor Chirilă, anunț îngrijorător: „Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate…”

Ce părere are Cătălin Botezatu despre Dana Budeanu: ”Mă uit singur și…”