Dar n-a fost să fie. Ce spune acum fosta ”bebelușă” despre proces, dar și care este motivul pentru care cei doi au decis să se separe a povestritr vedeta recent pentru Spynews.

Oana Ioniţă, declarații despre divorț

Dacă atunci când a făcut anunțul a fost destul de rezervată, iată că Oana Ioniță a venit cu amănunte. Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei au luat decizia de a merge pe drumuri separate la sfârșitul anului trecut, iar acum sunt la începutul divorțului.

Oana Ioniță a ținut să precizeze că tribunalul va decide ce se va întâmpla cu copilul pe care cei doi îl au împreună.

Soții încă locuiesc împreună!

Deși nu mai trăiesc o poveste de iubire, Oana Ioniță și Florin Budnaru încă locuiesc împreună, alături de cu cei mici.

„Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul.

Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ.

Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță pentru sursa citată.

Un divorț complicat

Oana Ioniță susține că ea speră ca procesul de divorț să se încheie repede, chiar dacă situația ar fi mai complicată, asta pentru că nu este vorba numai de o separare, ci și de copii, dar și despre casa pe care au cumpărat-o împreună.

„Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord.

Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a adăugat vedeta.

Motivul separării

Când vine vorba despre motivul separării, Oana Ioniță susține că neînțelegerile dintre ea și partener au adus aici. Cei doi ar fi sărbătorit zilele acestea 10 ani de când au spus marele „Da” și au devenit soț și soție.

„Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi.

Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

Vezi și Oana Ioniță, operată de urgență! Ce s-a întâmplat cu vedeta: „Sunt niște dureri îngrozitoare…” Declarații de pe patul de spital

Citește și:

Ana Ularu, despre rolul de mamă și viața de actriță: „Nu-mi era frică de nimic, acum mi-e frică de tot”

Cătălin Botezatu rupe tăcerea despre relația cu Bianca Drăgușanu. De fapt unde s-au întâlnit prima dată: ”Era femeia accident!”