Miercuri, 24 mai, Oana Ioniță a anunțat pe Facebook că divorțează. Ea și tenorul Florin Budnaru, solist al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”, se despart după 10 ani de mariaj.

„La începutul acestui an am început procedura de divorț între mine și sotul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție pentru mine și familia mea, vă mulțumesc că sunteți alături de mine!”, a scris Oana Ioniță.

oana-ionita-si-florin-budnaru-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Oana Ioniță, ghinion în dragoste

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit în 2013 și au împreună un băiețel, pe Mihai Maxim, în vârstă de 9 ani. ”Ne-am cunoscut la un botez și stăteam amândoi la aceeași masă și am început să povestim. Din vorbă în vorbă îmi zicea că și el își dorește o familie, copii. (…) Florin are foarte multă răbdare cu mine, mă lasă să fac ce vreau, îmi acceptă toate tabieturile”, povestea Oana Ioniță la Antena Stars, despre modul ]n care și-a cunoscut soțul.

Oana Ioniță mai are o fiică, pe Isabel, în vârstă de 13 ani, din relația cu David. Bărbatul, de profesie arhitect, s-a îndrăgostit de Oana pe vremea când ea era coregrafă, în Spania. Însă acea relație s-a terminat rapid.

„Relaţia mea cu tatăl fetiţei s-a terminat în urmă cu un an şi jumătate. Am fost o perioadă destul de lungă singură, nu am avut probleme, am rămas în relaţii bune, nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să intrăm în conflict. El este foarte ocupat, dar poate să vină oricând în România să o vadă pe Isabel”, povestea Oana Ioniță, în 2012, la Acasă TV.

În trecut, chiar înainte de căsătoria cu Florin, Oana Ioniță se arăta uimită de cât de ușor divorțează oamenii, în ziua de azi, și spunea că își dorește să își petreacă toată viața cu soțul ei. Iată că, din păcate, nua fost așa.

„Am crezut și cred în iubire și în suflete-pereche, dar când vezi câți oameni din jurul tău divorțează, începi să te întrebi dacă o hârtie poate să țină împreuna două persoane. Acum, cu Florin, am ajuns pentru prima oară în viața mea să-mi doresc să mă marit. Sunt fericită, iubesc. El este o persoană care vrea să stea departe de presă. Îl iubesc și sper să-mi petrec toată viața cu el”, afirma, în urmă cu cateva luni, Oana.

Oana Ioniță s-a născut pe 18 Decembrie 1981 la Ploiești și a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, București – sectia coregrafie, pedagogie

Citește și: Dinu și Deea Maxer divorțează, după 18 ani de relație: “Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”

Citește și: 7 vedete tinere care s-au despărțit sau au divorțat recent de tații copiilor lor