În luna mai, coregrafa Oana Ioniță a anunțat că divorțează de Florin Budnaru după 10 ani de căsnicie. Zilele trecute, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, și a spus cum s-a înțeles cu fostul soț legat de custodia celor doi copii, Maxim (9 ani) și Isabel (12 ani). Frații vor locui separat, fata, cu mama, iar băiatul, cu tatăl. Isabel este fiica Oanei dintr-o relație anterioară.

oana-ionita-copiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Viața e ca un tren, uneori cineva coboară, alteori rămâi până la final cu un partener sau cu un copil. Noi am luat decizia acum un an de zile. Florin îl iubește foarte mult și vrea să stea cu el (…) Eu voiam să stea la mine. Avocata însă mi-a explicat că oricum custodia e comună. (…)

Florin s-a mutat acum câteva zile de acasă, Maxim vine și doarme și la mine… Isabel a rămas la mine, acum are 12 ani. (…) Am simțit uneori că sunt exclusă de Maxim, la un moment dat. (…) În perioada de pandemie eu am continuat să muncesc foarte mult, Florin a considerat să se implice mai mult cu Maxim și așa a fost. Am simțit puțin cam târziu că eu nu mai am locul meu, că mă îndepărtez de Maxim…

De acum un an de zile, și accidentul cu meniscul și am încercat să recâștig cumva timpul…Am simțit că am pierdut din timpul pe care îl aveam cu copiii, acum îl recâștig…Am încercat să mă împart…Dar la un moment dat nu poți să le faci pe toate la aceeași calitate”, a declarat Oana Ioniță, în emisiunea „La Măruță”. Situația lor ne amintește de divorțul soților Dinu și Deea Maxer, care și ei au decis să stea fiecare cu câte un copil. Dinu locuiște cu Andreas, iar Deea, cu Maysa.

Oana a spus și cum s-a ajuns la divorț. Nu s-a întâmplat pentru că unul dintre noi a cunoscut pe cineva…Au fost foarte multe lucururi, am ajuns la o decizie amândoi, cred că mai mult eu am luat decizia, dar nu mai mergea…”.

Oana Ioniță, ghinion în dragoste

Oana Ioniță și Florin Budnaru s-au căsătorit în 2013 și au împreună un băiețel, pe Mihai Maxim, în vârstă de 9 ani. ”Ne-am cunoscut la un botez și stăteam amândoi la aceeași masă și am început să povestim. Din vorbă în vorbă îmi zicea că și el își dorește o familie, copii. (…) Florin are foarte multă răbdare cu mine, mă lasă să fac ce vreau, îmi acceptă toate tabieturile”, povestea Oana Ioniță la Antena Stars, despre modul în care și-a cunoscut soțul.

Oana Ioniță mai are o fiică, pe Isabel, în vârstă de 12 ani, din relația cu David. Bărbatul, de profesie arhitect, s-a îndrăgostit de Oana pe vremea când ea era coregrafă, în Spania. Însă acea relație s-a terminat rapid.

„Relaţia mea cu tatăl fetiţei s-a terminat în urmă cu un an şi jumătate. Am fost o perioadă destul de lungă singură, nu am avut probleme, am rămas în relaţii bune, nu mi-am dorit şi nu îmi doresc să intrăm în conflict. El este foarte ocupat, dar poate să vină oricând în România să o vadă pe Isabel”, povestea Oana Ioniță, în 2012, la Acasă TV.

Citește și: Oana Ioniță divorțează. De ce se desparte fosta „bebelușă” de tenorul Florin Budnaru

Citește și: Dinu și Deea Maxer divorțează, după 18 ani de relație: “Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia!”