Într-un interviu pentru Star Matinal, Andreea a povestit că a avut o copilărie foarte fericită și nu își imagina niciodată că o ajungă la TV. Însă, deși părinții ei i-au oferit tot ce și-a dorit și multă dragoste, ea a mărturisit că a avut mereu marele regret că a fost singură la părinți. Esca a recunoscut că tot timpul și-a dorit și ea un frate sau o soră și a apelat și la diverse superstiții pentru a-și împlini dorința.

Citește și: Abia a intrat în familia regală, dar Meghan Markle deja i-a luat fața lui Kate Middleton. Cum a reușit să o pună în umbră pe ducesa de Cambridge

Andreea Esca a avut o copilărie perfectă

„Eu am avut tot ce își dora un copil la vremea respectivă. Mama zice că eram copil cuminte și eu vreau să o cred. Eram un copil ascultător, mulţi copii erau aşa. Am plimbat păpușile cu căruciorul foarte mult timp. Nu eram băieţoasă, nu exagerat, eram destul de fetiţă. Eu am avut tot ce îşi dorea un copil, la vremea respectivă,  dar repet, cred că cel mai important a fost că am avut dragoste din partea părinților, ceea ce am făcut și eu la rândul meu cu ai mei copii”, a spus Esca.

 

Însă, Andreea a recunoscut că a avut o singură dorință neîmplinită, faptul că nu a avut și ea un frate sau o soră.

„Îmi doream un frate sau o soră. Eu puneam zahăr pe balcon să vină barza. Orice mi-aş fi dorit, ori frate, ori soră. Am avut întotdeauna foarte mulţi prieteni, am şi acum şi aveam şi atunci. Eram un copil singur la părinţi şi doream să am companie, eram prietenă cu toată scara blocului”, a  spus Andrea Esca la Star Matinal.

Întrebată ce i-ar spune Andreei Esca copilă dacă ar putea să-i transmită un mesaj, vedeta a răspuns: „Să fie la fel, pentru că a avut o copilărie foarte frumoasă și să le mulțumească părinților ei că i-au oferit foarte multă dragoste, iar dragostea este cel mai frumos cadou pe care poate să-l primească un copil”.

Citește și: