Zilele trecute, aceasta s-a întâlnit cu o prietenă depistată ulterior pozitiv cu Covid-19. Aflând acest lucru, Adela s-a testat imediat, însă perioada de incubație fusese mult prea scurtă, iar testul a ieșit negativ.

După ce a mai așteptat câteva zile, a repetat testul, rezultatul fiind pozitiv de această dată.

„Testul de anticorpi a ieșit pozitiv. Slab pozitiv, poate și pentru că l-am făcut în a 8-a zi, nu în a 14-a. Astăzi sunt deja în a 3-a zi de antibiotic Azitrox. Știu că poate ieși pozitiv și dacă am orice fel de coronaviruși, nu neapărat COVID. Însă a apărut și tusea care mă chinuie mai ales noaptea. Nas înfundat, oboseală… dorm cam toată ziua, dar și pentru că noaptea abia apuc 2-3 ore de somn. Îmi continui izolarea și voi repeta testul. Iau foarte multe medicamente și sunt convinsă că (…) voi fi ca înainte”, a scris Adela Chrică pe pagina ei de socializare.

Fostul model a mai mărturisit și că a primit câteva cadouri din partea prietenei sale, dar nu le-a dezinfectat înainte de a le desface, astfel că, în timp ce discutau, fosta iubită de milionar a început să își roadă unghiile, fără să ăși dea seama, fiind astfel infectată.

„Asta arată cât de important este să respectăm regulile de igienă. Eu le respect, dar uite ce înseamnă o mică neatenție, una mică! Trebuie să dezinfectăm tot, inclusiv mâinile… Îmi asum tot, eu sunt vinovată. Am uitat, pur și simplu. Mi-am ros unghiile și așa cred că m-am infectat.

Primele 2 zile am avut temperatură de peste 37 de grade, apoi mă durea gâtul, nasul înfundat, aveam gust, dar simțeam doar când mâncam ceva dulce. Nu am avut poftă de mâncare, nu a putut să mănânc. Azi e ultima zi de antibiotic. Continui cu antitermicele, vitaminele. Am mai facut un test, aștept rezultatul”, a mai adăugat fostul model în cadrul unei emisiuni tv.

Vineri a veni și rezultatul și, din fericire, a fost negativ, astfel că vedeta a putut să-și strângă, în sfârșit, fiul în brațe.

Vezi și Actorul Horaţiu Mălăele, infectat cu Covid-19

Citește și:

Cum arată Christina Ich fără pic de machiaj: ”Asta-i fața mea. Fără filtru, fără make-up”

Medicii i-au interzis acest lucru. Ce nu mai are voie să facă Marcel Pavel după ce a fost infectat cu COVID-19