Theo Rose a dezvăluit, în premieră, la podcastul “Acasă la Măruță”, cum a început povestea ei de dragoste cu nepotul lui Nea Mărin. “Când l-am întâlnit era la o petrecere, unde eu trebuia să cânt. A venit cineva la mine și mi-a zis că nepotul lui Nea Mărin vrea să mă cunoască. Era frumușel, cu ochii albaștri.

Dar mi-au zis: El avea o prietenă atunci, era relația destul de serioasă”, a explicat vedeta.

”După câteva luni însă s-au despărțit. El m-a contactat pe Instagram și i-am zis să termine cu fata aia și după mai vorbim. Apoi a venit să-mi spună, peste trei luni, că e liber. L-am ținut în fața blocului ca să mă răzbun”, a declarat Teo Rose în interviul online cu Cătălin Măruță.

De menționat e faptul că el tocmai încheiase o relație de 6 ani.

Theo-Rose-si-AlexSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cântăreața este îndrăgostită lulea și spune că s-ar mărita cu nepotul lui Nea Mărin. “Dacă ar fi, m-aș mărita cu el. Are multe calități. Ne-am mutat la mine foarte repede”, a mai spus solista, care se înțelege de minune și cu “tata socru”.

Vezi și Nea Marin, primele declarații după vindecarea de coronavirus: ”Am pus mâna pe unul din ei… Se adunau grămadă după noi”

Citește și:

Gest uimitor făcut de Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip. Are o mare valoare sentimentală

Brigitte Pastramă: ”Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine!”. Ce operații estetice are și cât au costat