Cu un singur mesaj pe Twitter, un mesaj prin care se strângeau bani pentru operația unui ciobănesc fără vedere, redistribuit de actor, s-a strâns suma necesară, 5.000 de lire sterline, în doar 41 de minute.

Actorul cu inimă mare pur și simplu a văzut mesajul pe platforma de socializare și l-a redistribuit. Având multe persoane care îl urmăresc, mesajul a ajuns și unde trebuie, la oameni care de asemeni iubesc animalele. Aceștia nu au stat pe gânduri și au donat pentru ca patrupedul să-și recapete vederea.

Își lasă averea animalelor

Nu e prima oară când actorul, cântărețul și producătorul face astfel de gesturi. De altfel, vedeta în vârstă de 57 de ani a anunțat că vrea să lase întreaga sa avere, după moarte, fundațiilor care au grijă de animale. Ulterior a revenit și a spus că-și va dona averea cât timp încă e în viață, tot în beneficiul animalelor.

A donat și pentru bolnavii de cancer

Actorul nu iubește doar câinii. E un vegetarian convins și militează împotriva vânătorii de vulpi și a luptelor dintre tauri. Mai mult, în trecut chiar i-a scris fostului premier britanic Gordon Brown să pună capăt vânătorii de urși bruni.

Cei care l-ar critica pe actor pentru că iubește mai mult animalele decât oamenii ar trebui să știe că vedeta a donat inclusiv pentru bolnavii de cancer.

Foto: Hepta

Vezi și Câinele-erou care a salvat o grămadă de oameni, după cutremurul din Italia, a murit otrăvit

Citește și: