Vedeta TV a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară și va deveni și mămică de băiețel. Mai mult, Roxana a dezvăluit că se pregătește din nou de nuntă, la doar șapte luni de la divorț.Aceasta are o frumoasă relație de iubire, alături de Silviu Bulugioiu.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Roxana Ciuhulescu va avea un băiețel

„2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și … logodită, ce puteam visa mai mult? Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și – cel mai important! –  iubită.…ahh, era să uit  și „umpic” gravidă! Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit –  un frățior!”, a dezvăluit Roxana pe blogul ei.

„Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toții suntem extrem de fericiți și ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Așa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez.Doamne Ajută!”, a mai scris vedeta.

 

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii ProMotor de la Pro TV, a anunţat, anul trecut,  că divorţează de Mihai Ivănescu, după o căsnicie de 10 ani.  Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de nouă ani, iar vedeta a făcut anunțul pe 15 iunie printr-o postare pe Facebook și pe blogul ei personal.

 

Citește și: