A făcut furori în emisiunea Big Brother, a devenit vedetă Antena 1, iar apoi a prezentat știrile la Kanal D, însă frumoasa româncă a dat cu adevărat lovitura peste Ocean și și-a început cu brio cariera în actorie, având șanse mari să ajungă celebră la Hollywood. În prezent, se declară o femeie fericită.

A devenit doamna Boeriu și se bucură de succes pe plan profesional. După ce a jucat în  „Chicago Med” şi în „Chicago PD”, Raluca a primit și un rol în serialul american de succes „Empire”, nominalizat la premiile Emmy și Grammy și câștigător al unu Glob de aur.

Raluca apare, în serial, în rolul unui reporter, în timp ce le ia pe covorul roșu un interviu soțiilor Lyon, personajele principale, care participă la gala premiilor American Sound.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 18

Citește și:Micului prinț George i s-a interzis să facă acest lucru la școală

A jucat într-un serial american de succes, premiat cu Globul de Aur

Însă, aceasta nu a fost singura reușită a româncei. Aceasta apare într-o serie de reclame realizate pentru banca americană „The West Suburban”, este imaginea unei companii celebre cu genți și a devenit Catwoman într-un joc video, „Injustice 2”. „E foarte funny să mă văd mânuind sabia sau dând cu biciul, eu care n-am fost niciodată vreo vânjoasă, vreo sportivă sau vreun pericol pentru cineva, din punct de vedere fizic. Dar acum sunt!! Pentru că behind every woman, there is a Catwoman…(n.r. în spatele fiecarei femei se află o catwoman…)”, a declarat Raluca.

 

 

Joacă rolul lui Catwoman

„Injustice 2 e unul din cele mai așteptate jocuri video din lume, lansat de Warner Bros și creat de NetherRealm, în frunte cu Ed Boon. StudiosNetherRealm a dat naștere și la prima serie Injustice: Gods amongst Us, în 2013, un succes enorm pe piața video game-urilor, iar Injustice 2 se presupune că o să aibă încasări record. (…)N-am realizat cât e de cunoscut și de așteptat jocul ăsta și personajele lui, până de curând, când am început să citesc forumurile de specialitate sau am văzut reacția oamenilor din jur când aflau că n-a venit nimeni din LA să fie Catwoman, cum se bănuia”, a mai adăugat vedeta.

Cu toate acestea, Raluca recunoaște că nu credea niciodată că o să plece din țară și o să renunțe la cariera ei în televiziune, însă este foarte încântată de noua viață pe care a descoperit-o peste Ocean.

Citește și:Fiul lui Jean-Claude Van Damme a fost arestat. Ce acuzații grave i-au fost aduse

„Niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară”

„N-a fost zi de când am plecat din România, în care să nu mă gândesc cât de ciudată e viața asta. Viața e de fapt ce se întâmplă cât timp tu îți faci planuri. Nu-mi făceam neapărat planuri concrete de viitor, dar un lucru e cert, niciodată nu mi-am făcut vreun plan să plec din țară. Era o idee cu care n-am cochetat niciodată, mi se părea că locul meu e acolo, că -țara aia,  cât era de prăpădită – mi-a împlinit toate visurile, mi-a satisfăcut toate capriciile, mi-a oferit o familie iubitoare și m-a lăsat să mă înconjor de cei mai minunați oameni din lume. Străinătatea era doar locul în care evadam periodic, să-mi mai încarc bateriile și să-mi mobilez existența cu experiențe noi. Și mă întorceam fără vreun gând să emigrez. Vreo două săptămâni bălăcăream atitudinea oamenilor, sistemul sanitar, mizeria din politică și pe cine mai prindeam și gata. Eram bine. Eu am fost bine acasă”, a mai povestit fosta vedetă Kanal D.

„Mi-am împachetat viața și mi-am luat doar bilet -dus”

„Deși facultatea pe care am terminat-o mă trimitea către catedra de limba română, către jurnalistică, către un birou de traduceri sau -vorba lui Ale- către bibliotecă, m-a atras lumea televiziunii încă din studenție. Și așa a început totul, o televiziune locală în Timișoara, apoi Big-Brother, apoi prima emisiune de divertisment, sportul la Antena 3, Superbingo la Antena 1 și apoi știri la Kanal D.A fost pas după pas, treaptă după treaptă, un deal pe care n-aveam nici cea mai mică idee cum să-l urc. Mai întâi am scăpat de accent, apoi am învățat să respir cum trebuie încât să nu mă mai înec în direct, să mă fac albă ca peretele sau să dau cele mai minunate bâlbe. Am învățat că prompterul e doar o unealtă, nu e ceva indispensabil, am învățat să pun întrebări pertinente, să ascult răspunsuri, să fac față unui invitat în platou și abia mult mai târziu să vorbesc liber despre orice, oricând.  Și când în sfârșit lucrurile s-au așezat și am ajuns la o oarecare stabilitate pe toate planurile, la momentele alea când nu mai ai emoții, gâlme în stomac și coșmaruri noaptea, când efectiv te bucuri de meseria pe care o ai și o stăpânești, am decis să o iau de la capăt. Mi-am împachetat viața și mi-am luat doar bilet -dus.  Mă rog, asta a fost o metaforă. Aveam, de fapt, bilet dus-întors, dar mi-a fost teamă că nu mă mai lasă aștia să vin înapoi și mi-am amânat vizita acasă până am obținut statutul legal”, a mai spus Raluca.

Citește și: