La audițiile pe nevăzute,  Dan Bălan a fost vizibil emoționat când tânăra în vârstă în de 26 de ani, pe nume Katerina Beghu, a apărut pe scenă și a început să cânte o variantă inedită a piesei „Dragostea din Tei”.  Mai mult, deși este născută în Ucraină și nu are nicio treabă cu România, tânăra a și vorbit la final în română cu Dan Bălan, spunând că înțelege limba.

Concurenta a reușit să întoarcă  toate cele patru scaune și  l-a făcut pe Dan Bălan chiar  să se ridice de pe scaun și să meargă pe scenă, să cânte în duet, ridicând toată sala  în picioare.  Cum era de așteptat,  Katerina a ales ca Dan Bălan să-i fie antrenor, mergând în echipa lui.

O tânără din Ucraina a cântat „Dragostea din tei” la Vocea UcraineiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Dan Bălan a lansat o continuare a piesei „Dragoste din tei”

Dan Bălan a devenit celebru pe vremea când făcea parte din trupa O-Zone, alături de Radu Sîrbu și Arsenie Todiras. La un an de la lansarea melodiei „Dragostea din tei”în România, cei trei artiști de la O-Zone au lansat acest superhit în toată Europa, ajungând pe prima poziție în 27 de țări ale lumii. „Dragostea din tei” a stat 13 săptămâni pe locul 1 în Eurocharts și s-au vândut peste 8 milioane de discuri.

Celebrul artist a plecat din România și și-a continuat cariera în Rusia. El a lansat anul trecut „Numa Numa 2”, o continuare a fenomenului „Dragostea din tei”, cu videoclip filmat în Uganda, Africa. Piesa a avut un succes uriaș încă de la lansare, devenind un fenomen cu peste 50 milioane de vizualizări și afându-se în topurile din întreaga lume, în țări precum Norvegia, Cehia, Italia, Belgia, Portugalia, Italia, Bulgaria, Turcia, Rusia sau Japonia.

Citește și: