Îmbrăcată în straie țigănești, când a urcat pe scenă și a început să cânte toți au rămas muți de uimire, oferind un adevărat spectacol. Ea a interpretat  aria ‘O mio babbino caro’ de Puccini. Nimeni nu se aștepta să aibă o voce atât de frumoasă și să cânte operă. Andrei I s-a făcut pielea de gâină, iar oamenii din sală au început să plângă fiind uluiți de talentul tinerei, momentul fiind foarte emoționant. Andra, Andi Moisescu, Mihai Petre și Florin Călinescu s-au ridicat pentru a o aplauda în picioare.

„Foarte frumos și mă simt foarte mandră de tine pentru că atunci când ai intrat pe scenă… am văzut cum se uitau la tine: ”Ia uite-o, e îmbrăcată cum e îmbrăcată!”. Preconcepțiile…Se așteptau, probabil, să faci altceva, să dansezi în vreun fel… Felicitări pentru tot ce faci, pentru talentul tău, pentru frumusețea ta, pentru mesajul pe care îl transmiți”, a spus Andra.

Isabela este  țigancă mândră de tradițiile ei, dar puțin atipică pentru că nu urmează toate regulile etniei sale și vrea să-și continue studiile. Tânăra a dezvăluit că și tatăl ei este singurul bărbat din șatra de romi căldărari din Piatra Neamț,  care are 12 clase.

”Cred că nimeni nu trebuie judecat dupa rasă, sex. Mi se pare mult mai importantă puterea mesajului pe care îl aduci aici. Sper să te vadă cât mai multă lume și să înțeleagă”, a spus Mihai Petre.

Citește și: Românul de la Hollywood mai bifează o reușită! Îl înlocuiește pe Chris Evans într-un film cu un criminal în serie

Cine este Isabela Stănescu?

 

Isabela Stănescu spune că îi plăcea să cânte de mica, așa că părinții au dat-o la Liceul de Arte ”Victor Brauner” din Piatra Neamț. În clasele I-VIII, a studiat pianul ca instrument principal, a mers la concursuri, olimpiade și recitaluri pe scene importante.  ”Din clasa întâi până în clasa a VIII-a am studiat pian principal, cu mers la concursuri, la olimpiade, cu recitaluri etc. Din clasa a VIII-a, am decis să încerc ceva nou, și pentru că îmi plăcea foarte mult să cânt și vocal, cochetând cu muzica pop, am căutat să iau lecții de canto, dar aveam de ales doar între canto tradițional și canto clasic, așa că am ales canto clasic, neavând tangențe cu muzica populară”, a declarat Isabela în fața juraților.

Nimeni din familia ei nu cântă:  ”Mama e casnică, tata are o firmă de mobilier. Sora cea mare e căsătorită și e casnică, iar sora mijlocie îl ajută pe tatăl meu cu afacerea. Cânt la pian. Mai cânt amatoricește și muzică jazz, fiindcă tehnica e super apropiată de cea de la canto clasic, nimic profesionist. Tot amatoricește cânt și indie”.

 

Citește și: