S-a retras de pe micile ecrane și a trecut, în ultima vreme, prin momente grele, după ce soțul ei s-a stins din viață. Medicul Val Guțul avea 66 de ani și suferea de o boală cumplită. Soțul actriței avea cancer la vezică, iar organismul său a cedat, în cele din urmă.

Cei doi au trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani, până când moartea i-a despărțit.

După pierderea suferită, actrița a fost din nou încercată de soartă. Natașa Raab suferă de o boală nemiloasă, care îi afectează creierul. După ce a aflat verdictul medicilor, actrița a urmat un tratament care i-a ameliorat starea de sănătate și s-a retras din lumina reflectoarelor.

”Ultima colaborare cu firma de lactate am avut-o vara trecută. Acum aștept. Dar nu cred că mă vor mai căuta, vom vedea.

Sunt la Craiova, mă bucur că tratamentul pentru boala mea este bun, vorbesc mai bine”, a zis actrița pentru impact.ro.

Natașa Raab a avut cancer uterin

Nataşa Raab este cunoscută publicului larg mai ales după interpretarea „Coanei Chiva” din reclama televizată la produse lactate. E toată numai un zâmbet, aşa cum o ştim din telenovelele „Inimă de ţigan” şi „Regina”, dar şi din celebrele reclame, unde interpretează rolul Coanei Chiva. Însă în spatele zâmbetului, Nataşa Raab, cândva un manechin de succes în prezentările Zinei Dumitrescu, a ascuns o dramă greu de suportat. Actrița a avut cancer uterin.

”Ultima mea şansă de a avea copii s-a dus acum 16 ani, când am învins un cancer uterin şi am făcut o histerectomie. Imediat după aceea a venit moda cu inseminările in vitro, dar eu nu mai aveam în ce să inseminez. Nu am copii, însă am mulţi studenţi şi fini. Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci.

Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu este în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat. Cred că Doamne Doamne a fost lângă mine, la fel şi soţul meu, care m-a pus să fac nişte citostatice post-operator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab, acum în vârstă de 67 de ani.

Vezi și Momentele dramatice prin care a trecut Jador. Părinții lui s-au îmbolnăvit de cancer la distanță de trei luni

Citește și:

Cum a reacționat Gina Pistol când a aflat că Irina Fodor o înlocuiește la „Asia Express”

Rona Hartner, noi declarații despre divorțul de Herve. Motivul pentru care și-au spus „Adio”!