Vedeta, cunoscută pentrul stilul ei nonconformist și dezinhibat, și-a deschis toate ușile sufletului în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, la Kanal D2, într-un interviu cutremurător.

Pusă în fața oglinzii trecutului, Lolrelei, sinceră până la durere, a făcut mărturisiri șocante despre abuz, consumul de alcool al părinților săi, despre încercările sale de a-i salva și despre resemnare.

Pentru Lolrelai lupta între bine și rău, între dragoste și repulsie față de cei care i-au dat viață a fost normalitate, dar a găsit puterea să îi înțeleagă și să îi ierte, chiar dacă dependența lor de alcool, în final, i-a distrus și ei sufletul.

Aduceau bucurie în zilele lor bune… În zilele lor mai puțin bune, erau iadul pe pământ”

„Beau amândoi de când îi știam… Atunci când eram mică nu mi se părea ceva greșit să îl văd pe unul dintre părinții mei făcând pe el. Crescând și neavând puterea să îi ridic, au fost momente când am ieșit în stradă și am rugat oameni să mă ajute să o ridic pe mama, să îl ridic pe tata (…).

Au fost momente în care am filmat și am făcut poze, asta în ultimii ani de viață, pentru a mă întări în momentul în care ei nu vor mai fi, pentru a mă uită la ele și a-mi spune că oricum nu aveau o viață fericită. Am filmări cu mama în care se zbate pe jos și se roagă să moară. Atunci când îmi e foarte dor, mă gândesc că ea voia să plece oricum”, a rememorat cu lacrimi în ochi Lolrelai.

Frumoasa creatoare de conținut provine dintr-o familie de intelectuali, de profesori, și toată viața s-a luptat pentru atenția părinților săi. Universul căminului și-l amintește sub spectrul sticlei de alcool care era, pentru părinți, mai importantă decât propriul lor copil. După moartea părinților i-a luat trei ani să revină în casă în care a trăit adevărate traume.

„Casa aia, cumva, îmi luase tot. Acolo a murit mama, de acolo a plecat pe ultimul drum și tată, acolo văzusem ultima oară câinii mei. Indiferent cât de mult suferi la un moment dat pentru că părinții tăi, poate, nu sunt ideali, ei erau Dumnezeul meu.

Am trăit până în momentul în care au murit în încercarea de a-i salva, în războiul asta cu sticla…

Am realizat că nu am o copilărie normală abia pe la 16, 17 ani, când am cunoscut prieteni din jurul meu, mergând la ele acasă, am văzut că este o altă atmosferă. La noi era mizerie, era dezastru. (…)

Atât mama, cât și tata erau niște oameni spectaculoși, făceau spectacol, aduceau bucurie în zilele lor bune… În zilele lor mai puțin bune, erau iadul pe pământ”, a povestit Lolrelai.

Soția lui Will Smith a fost alcoolică și nu numai: ”Beam trei sticle de vin singură, acasă. Și credeam că totul se rezolvă cu sex”

a-participat-la-mai-multe-emisiuni-inclusiv-iumorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Singura constanța în viață sa a fost simțul datoriei. A fost mereu alături de părinții săi, golită de sentimente și de emoții, însă nu are regrete. A vărsat nenumărați litri de alcool și a îndurat o avanlanșă de vorbe grele, dar nu a renunțat. Când simțea că nu mai poate, se refugia la mormântul bunicii, cea care a crescut-o și în casa căreia a trăit normalitatea.

„Mă simțeam vinovată dacă îi abandonez. E atât de frustrant și atât de neputincios să porți o lupta pe care știi că nu ai cum să o câștigi, pentru că speranța are talentul ăsta de a te păcăli. Deși știam, rațional vorbind, că nu salvez pe nimeni și că nici de data asta nu e altfel, eu mergeam cu speranța că poate totuși pot. Și au fost multe momente extrem, extrem de dureroase… Am trăit moartea lor de multe ori”, a mărturisit vedeta.

Vezi și Unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului recunoaște: ”Eram un alcoolic notoriu”. Iată ce l-a salvat

Citește și:

L-a ascuns cât a putut, dar ceva nu a luat în calcul. Cosmina Păsărin, primele declarații despre noul iubit!

Puya își sărbătorește mama! Cum arată femeia care i-a dat viață artistului și ce urare a primit de ziua ei