Rareori însă lasă fanii să tragă cu ochiul în viața ei personală. A făcut-o, însă, recent, postând pe rețelele de socializare câteva instantanee cu copiii ei făcute în vacanță în Italia.

Deși vacanța nu a debutat deloc bine, actriței de 47 de ani furându-i-se poșeta chiar de sub nas, după cum chiar ea recunoaște dând vina pe vinul rose băut cu poftă, în cele din urmă lucrurile s-au aranjat. Poșeta a fost recuperată cu tot cea avea în interior, iar vacanța a continuat pentru Ellen și cei trei copii ai ei. Actrița chiar a ținut să mulțumească poliției italiene pentru ajutor, menționanând în italiană, pe rețelele de socializare, că era pregătită să nu lase hoțul să scape deloc ușor.

Revenind la vacanța sa, actrița cu origini napolitane, care se află într-o pauză de filmări dintre sezonul 14 și 15, se distrează de minune cu Sienna May, în vârstă de 3 ani și jumătate, cu Stella Luna, de 8 ani și jumătate, și cu Eli Christopher, de numai un an și cinci luni. Mezinul ei și al soțului Chris Ivery a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

mezinul lui Ellen PompeoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Iar pe contul de Instagram al celebrei sale mame, Eli e deja vedetă. Fotografia în care mănâncă paste cu o poftă molipsitoare a strâns peste 300.000 de aprecieri.

Adorabile sunt și Sienna May și Stella Luna, cu cârlionții și veselia care transpar din poze. Sienna May pur și simplu s-a îndrăgostit de înghețata din Florența, scrie actrița pe contul său de socializare.

Ellen a oferit fanilor și o informație din ”interior”, referitor la personalitatea Siennei: ”Ce nu știe lumea e că mi-am luat cu mine la Florența bodyguard-ul… E înfricoșătoare”, a scris Ellen lângă poza cu Sienna.

Foto: Instagram

Vezi și Kevin McKidd, din ”Anatomia lui Grey”, a devenit a treia oară tătic. Are un copil perfect!

Citește și: