Actrița, în vârstă de 40 de ani, mama a doi copii,  a dezvăluit că a trecut prin clipe foarte dificile după ce a născut-o pe fiica ei, Charlotte. Ea a suferit de o depresie severă postnatală.

„Să ai copii e minunat și îți schimbă viața, și foarte rar ești pregătit pentru așa ceva. Îmi iubesc copiii mai mult ca orice pe lume, dar ca multe alte femei m-am confruntat cu depresia postnatală după ce am născut prima dată”, și-a început Sarah dezvăluirea.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Are 70 de ani, dar nu arată! Arnold Schwarzenegger are iubită cu 27 de ani mai tânără. Cine este blonda care i-a cucerit inima

Sarah Michelle Gellar este mamă a doi copii

„Am cerut ajutor și am reușit să trec peste și de atunci copiii mei au fost cel mai bun dar pe care l-am cerut. Pentru cele care trec prin așa ceva, să știți că nu sunteți singure și acest lucru chiar vă face să vă reveniți”, a mai spus actrița.

Sarah a născut-o pe fiica ei, Charlotte, în septembrie 2009. Starul din „Buffy” și soțul ei, Freddie Prince Jr., 41 de ani, s-au căsătorit în septembrie 2002 și sunt părinții și unui băiețel, Rocky, în vârstă de 5 ani.

Celebra actrița nu este singura vedeta care a recunoscut că s-a confruntat cu această problemă. Și soția lui John Legend, Chrissy Teigen, a mărturisit recent că și ea a suferit de depresie postnatală.

Actrița americană Sarah Michelle Gellar, iubită de milioane de adolescenți,  a devenit celebră cu rolul Buffy Summers din serialul de televiziune „Buffy – Spaima Vampirilor”, pentru care a câștigat șase Teen Choice Awards, un Saturn Award și o nominalizare la Globul de Aur. Ea a câștigat și un premiu Emmy  pentru rolul Kendall Hart din serialul „All My Children/ Destine secrete”.

Citește și: