Actrița,  mama a doi copii,  împlinește pe 14 aprilie vârsta de 45 de ani, dar parcă a descoperit elixirul tinereții. Trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe chipul ei și nu se ferește să se pozeze chiar și nemachiată. Sarah este într-o formă de zile mari, dar mărturisește că viața ei nu a fost mereu roz. Ea a dezvăluit că a trecut prin clipe foarte dificile după ce a născut-o pe fiica ei, Charlotte. Ea a suferit de o depresie severă postnatală.

sarah la 45SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

„Să ai copii e minunat și îți schimbă viața, și foarte rar ești pregătit pentru așa ceva. Îmi iubesc copiii mai mult ca orice pe lume, dar ca multe alte femei m-am confruntat cu depresia postnatală după ce am născut prima dată”, și-a început Sarah dezvăluirea.

Sarah Michelle Gellar este mamă a doi copii

„Am cerut ajutor și am reușit să trec peste și de atunci copiii mei au fost cel mai bun dar pe care l-am cerut. Pentru cele care trec prin așa ceva, să știți că nu sunteți singure și acest lucru chiar vă face să vă reveniți”, a mai spus actrița.

Sarah a născut-o pe fiica ei, Charlotte, în septembrie 2009. Starul din „Buffy” și soțul ei, Freddie Prince Jr., 46 de ani, s-au căsătorit în septembrie 2002 și sunt părinții și unui băiețel, Rocky, în vârstă de 9 ani.

Deși copiii ei sunt măricei, ea nu le-a arătat niciodată serialul „Buffy”, care a făcut-o celebră, până să înceapă pandemia. Pentru că micuții sunt fani eroi și supranatural, în timpul carantinei din pandemie, ea le-a pus pentru prima dată serialul  

„Nu mă gândisem niciodată să le arăt”, a recunoscut Gellar, precizând că fiul ei a fost foarte încântat și spune de ea că „acum e mai mișto”.

Legat de secretul căsniciei ei de lungă durată cu Freddie, cu care este căsătorită de 20 de ani, este acela de a-ți face plăcere să petreci timp alături de persoana de lângă tine.  „Cred că este minunat să fii îndrăgostit, dar este important, de asemenea, ca partenerii să se placă unul pe celălalt și să își dorească să petreacă timpul împreună”.

Actrița americană Sarah Michelle Gellar, iubită de milioane de adolescenți,  a devenit celebră cu rolul Buffy Summers din serialul de televiziune „Buffy – Spaima Vampirilor”, pentru care a câștigat șase Teen Choice Awards, un Saturn Award și o nominalizare la Globul de Aur. Ea a câștigat și un premiu Emmy  pentru rolul Kendall Hart din serialul „All My Children/ Destine secrete”.

Foto: profimedia/ Instagram