Naşterea în sine a fost printre cele mai puţin costisitoare momente: circa 20.000 de lire, în condiţiile în care micul Archie a venit pe lume într-un spital privat de lux din Londra, preferat de celebrități.   La spitalul Portland și Victoria Beckham și-a adus pe lume doi dintre cei patru copii, dar tot aici a născut și soția lui Jamie Oliver. Aici proaspetele mămici au parte de cazare de cinci stele și le stau la dispoziție zeci de angajați.

A cheltuit o avere pe hainele de gravidă

Însă, potrivit Mirror, cea mai mare parte din bani s-a dus pe hainele lui Meghan. De când a anunțat că este însărcinată, ducesa  a fost fotografiată în cel puțin 75 de ținute diferite. Astfel, ea a reușit să cheltuie pe haine nu mai puțin de 500.000 de lire sterline, o sumă de 7 ori mai mare decât cea cheltuită de Kate Middleton, la ultima sa sarcină.

De asemenea, petrecerea între prieteni pe care soţia Prinţului Harry a organizat-o la New York a costat 386.000 de lire. În această sumă intră avionul privat şi cazarea la un hotel de lux. Ducii de Sussex au mai cheltuit peste 150.000 de lire pe amenajarea camerei copilului de la Frogmore Cottage, noua lor reședință, iar peste 10.000 de lire fosta actriță americană le-a spart pe diverse tramamente de spa sau acupunctură pe perioada sarcinii. Așadar, în total Meghan a cheltuit 1.099.060 de lire sterline, echivalentul a aproximativ 1.300.000 de euro.

Meghan Markle a născut luni dimineața, un băiețel perfect sănătos, care a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducii de Sussex l-au prezentat lumii pe fiul lor miercuri.

Citește și: