De la nașterea legendarei Audrey Hepburn s-au împlinit pe 4 mai, 90 de ani, însă aceasta s-a stins din viață la doar  64 de ani, în 1993,  în urma unui cancer abdominal. Frumusețea și eleganța ei nu au fost uitate  și stilul ei continuă să aibă succes în rândul femeilor şi în ziua de azi. Imaginea actriţei care a fascinat Hollywood-ul și generații întregi este folosită și în prezent în campanii publicitare și rămâne un idol pentru toate femeile.

Nepoata lui Audrey Hepburn este fotomodel

O să rămâi mut de uimire! Cum arată nepoata lui Audrey Hepburn. Are 25 de ani și seamănă perfect cu bunica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

 

View this post on Instagram

 

Family #AudreyHepburn #EmmaFerrer #TheHepburns

A post shared by Emma Ferrer (@emma.ferrer) on

Emma Ferrer seamănă foarte bine cu bunica ei

Mai mult, oamenii rămân muți de uimire când o văd pe nepoata starului din „Mic dejun la Tiffany”, Emma Ferrer. Tânăra are 25 de ani și s-a născut la un an și jumătate după moartea bunicii ei, Audrey Hepburn, și seamănă leit cu marea actriță, mulți fiind de părere că este copia perfectă a starului hollywoodian. Emma i-a moștenit până și zâmbetul fermecător și genele lungi și întoarse.  Potrivit lui Sean, fiul cel mare al lui Audrey Hepburn, fiica sa îi calcă pe urme mamei sale, singura diferență fiind faptul că  Emma are mai multă încredere în ea decât avea rușinoasa și emotiva ei bunică.  Cele două au foarte multe lucruri în comun. Au studiat amândouă baletul și au un talent comic extraordinar. Cu toate acestea, Emma nu se grăbește să devină actriță, ci deocamdată își dorește să fie doar model. În plus, ea pictează foarte frumos, fiind absolventă a Academiei de arte din Florența.

 

 

View this post on Instagram

 

Like Grandmother, Like Granddaughter #AudreyHepburn #EmmaFerrer #HarpersBazaar

A post shared by Emma Ferrer (@emma.ferrer) on

Emma i-a adus un tribut bunicii sale și a realizat, în urmă cu ceva timp,  un pictorial pentru revista Harper’s Bazaar, în care a pozat în ipostaze celebre ale lui Audrey Hepburn, asemănarea dintre ele fiind incredibil de evidentă. Fotografiile au fost realizate de Michael Avedon, nepotul celebrului fotograf de modă Richard Avedon, cu care Hepburn a avut o relație legendară.

 

Nepoata lui Audrey Hepburn are în garderobă haine ce i-au apariținut celebrei actrițe

 

 

View this post on Instagram

 

Harpers Bazaar #EmmaFerrer #HarpersBazaar

A post shared by Emma Ferrer (@emma.ferrer) on

Nepoata lui Audrey Hepburn e implicată în activități caritabile

„Îmi aduc aminte că am văzut o poză cu ea sărind pe o trambulină- cred că am văzut fotografia înainte să aflu că ea a fost faimoasă. Dar știu că pentru mine arăta ca o prietenă pe care mi-aș fi dorit să o am…Ca și copil, eu nu o percepeam ca pe Audrey Hepburn, actrița. Pentru mine, ea era familia”, a declarat Emma pentru Harper’s Bazaar.

Tânăra artistă a dezvăluit că are și câteva obiecte vestimentare care i-au aparținut bunicii ei și pe care le poartă cu plăcere.  „Acum îmi vin în cap puloverele ei cu guler din cașmir, pe care le ador și le port tot timpul iarnă și un ursuleț alb vechi de pluș”, a mărturisit Emma.

 

Audrey Hepburn a murit în 1993

Audrey Hepburn a fost o actriță excepțională, un simbol de eleganță  și al umanităţii, implicându-se activ în numeroase acţiuni umanitare ca ambasador al UNICEF. Ea a fost și o mamă devotată, care și-a lăsat deoparte cariera, chiar când se bucura de succes, ca să-și crească cei doi băieți, Sean Ferrer ( al cărui tată a fost primul soț al lui Audrey, actorul Mel Ferrer) și Luca Dotti ( fiul pe care l-a avut din cel de-al doilea mariaj al ei cu psihiatru italian Andrea Dotti). Singurul lucru pe care Audrey nu a apucat să-l facă, a fost chiar faptul că nu s-a putut bucura de experiența de a fi bunică. La sfârșitul anului 1992, ea s-a îmbolnăvit  în timpul unei misiuni UNICEF în Somalia, și a murit câteva luni mai târziu, în ianuarie 1993, de o formă foarte rară de cancer abdominal.

Emma Kathleen Hepburn Ferrer, prima nepoată a lui Audrey, s-a născut chiar în anul următor, în luna mai, în Elveția.  Mai mult, tânăra duce tradiția bunicii sale mai departe, fiind un membru activ al organizației UNICEF pentru care organizează diverse evenimente ca să strângă bani pentru copiii nevoiași din întrega lume.

Citește și: