Născută în Moscova, în anul 2005, Kristina Pimenova și-a construit deja un nume  în lumea modei, fiind considerată, la 11 ani cel mai tânăr supermodel. Micuța s-a transformat într-o adolescentă superbă, iar contul ei de Instagram este urmărit de aprope două milioane de fani. Ea a semnat deja contracte cu case de modă celebre precum Armani sau Fendi, iar de anul trecut a semnat un contract cu o agenție celebră de fotomodele din SUA, LA Models agency. „Să câștigi notorietate în lumea modei al doar 10 ani este ceva și agenția noastră abia așteaptă să aibă o colaborare de lungă durată cua cet tânăr fotomodel”, a declarat directorul agenției, Heinz Holba.

Kristina Pimenova concurează în frumusețe cu mult mai celebra Thylane Blondeau, care este cunoscută în întreaga lume de la vârsta de patru ani ca fiind ”cea mai frumoasă fetiță din lume”

40dcSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Kristina Pimenova ar putea să o eclipseze pe  Thylane Blondeau

Adolescenta cu părul blond și ochi albaștri a prezentat deja colecţii aparţinând unor case de modă precum Armani, Benetton, Fendi, Dsquared2, Ermanno Scervino sau Roberto Cavalli, a apărut pe coperta revistei Vogue Bambini, iar pagina sa de Facebook are peste 2 milioane de like-uri și ar putea să o depășească în popularitatea pe frumoasa Thylane.

Mama sa, Glikeriya Shirokova, un fost fotomodel rus, este cea care se ocupă cele două pagini de pe reţelele de socializare şi, potrivit sursei citate, nu de puţine ori a fost acuzată că îşi exploatează copilul sau că fotografiile publicate cu Kristina au „conotații sexuale”, fiind considerate nepotrivite pentru vârsta ei și prea provocatoare.

„Sunt convinsă că toți fotografii cu care lucrează fiica mea sunt inocenți. Dacă vedeți ceva sexual în aceste imagini, înseamnă că voi  gândiți ca niște pedofili și probabil, ar trebui să mergeți la doctor”, a declarat  Glikeriya Shirokova, în urma acuzațiilor aduse.

Thylane Blondeau a pozat la 10 ani pe coperta revistei Vogue

 

 

Franțuzoiaca s-a născut  5 aprilie 2001 și a moștenit frumusețea părinților ei, actrița Veronica Loubry  și  legendarul fotbalist Patrick Blondeau, care a pozat, de asemenea, în reviste de modă.

Thylane a devenit imaginea L’Oreal Paris și primește oferte pe bandă rulantă, având tot mai multe cereri să defileze pe podium pentru cele mai renumite case de modă, dar și numeroase apariții în reviste. Franțuzoaica a apărut de-a lungul timpului în cele mai importante publicaţii internaţionale, fiind considerată “copilul minune al modelling-ului”. Cariera ei timpurie a declanșat o adevărată dezbatere internațională: părinții s-au scandalizat văzând că un copil este sexualizat într-un asemenea mod și lucreaza intocmai ca un adult.

Citește și: