Celebrul fotomodel a purtat o ținută, semnată Michael Kors. O rochie lungă neagră cu paiete și cu spatele gol, ce i-a pus silueta în evidență, completată de un medalion, în formă de crucifix, marca Chopard, și un o gentuță clutch negru cu metal.

Românca Andreea Diaconu face senzație la Hollywood. A fost inclusă în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de revista VogueSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Frumoasa șatenă apare în top alături de nume sonore, precum Kate Bosworth, Cindy Crawford, Bella Hadid, Kate Moss, Sienna Miller, Rita Ora, Rihanna sau Diane Kruger.

Citește și: Lidia Buble a vorbit pentru prima dată despre nunta ei cu Răzvan Simion: „Voi fi o mireasă non-conformistă”

Andreea Diaconu lucrează ca fotomodel de la 11 ani

Andreea Diaconu este unul dintre fotomodelele bine cotate, având contracte de imagine cu firme şi case de modă de renume şi ocupând locuri fruntaşe în topurile de publicitate.

Diaconu s-a născut la București, dar este stabilită de câțiva ani peste Ocean. Ea a început să cocheteze cu modellingul încă de la 11 ani, când s-a înscris la un concurs de profil ca să strângă bani pentru o tabără de karate, fiind pasionată de acest sport. La 13 ani, a fost trimisă la prima mare prezentare din viaţa ei, la New York, iar de atunci a urcat pe podium pentru designeri celebri, printre care Donna Karan, Gap, H&M, Ralph Lauren, Hugo Boss, Next Tiffany & Co sau Stella McCartney. Ea apărut, în 2016, și în spotul şi în catalogul Victoria’s Secret Swim.

 

Citește și: