Nostalgică, vedeta noastră a postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii realizate în 1999, acum mai bine de 20 de ani.

Pozele sunt pline de culoare, pentru că vedeta a avut norocul să fie îmbrăcată de către niște profesioniști. Chipul e însă același, de parcă anii nici nu ar fi trecut peste ea.

”O femeie frumoasa!”, exclamă fanii într-un glas, pe bună dreptate.

in-varianta-blondaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Majoritatea fotografiilor au fost realizate pe scena Operei Naționale din București. Probabil că deja ghicești că e vorba despre Ozana Barabancea. O foarte tânără, dar nu foarte diferită, versiune a sa.

Acum, Ozana Barabancea are doi copii mari, ce au aproape aceeași vârstă pe care o avea ea în poze.

Zilele trecute, vedeta a și postat o fotografie cu cele două comori ale sale, Gloria și Andrew, ambii rezultați dintr-un mariaj încheiat între timp de către vedetă.

Cei doi copii ai vedetei se îndreaptă către o carieră în muzică, iar mama lor îi susține la fiecare pas. Gloria Barabancea, care cântă la pian cu pasiune, are 17 ani și este elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu din Capitală. Fratele Gloriei, Andrew, are 20 de ani și pe lângă pian este pasionat de sport.

Ozana Barabancea, în vârstă de 51 de ani, a absolvit Școala Populară de Artă, secția Jazz, Universitatea de Artă „Luceafărul” și Conservatorul de Muzică din București, secția Pedagogie muzicală.

Inițial, Ozana Barabancea a fost cunoscută drept cântăreață de operă, apoi spectacolele ei de jazz au devenit la fel de apreciate. Ozana Barabancea a făcut parte din distribuţia musicalului Chicago şi a filmului Supravieţuitorul și a devenit cunoscută în întreaga țară, dar și peste hotare. În plus, este o vedetă TV de mare succes.

Vezi și Imagine rară cu Ozana Barabancea nemachiată și fără filtre! Fanii îi reproșează ceva: ”La câți bani câștigi…”

Citește și:

Fotografie nemaivăzută cu Andreea Marin și Violeta, când era doar un bebeluș. Mesajul înduioșător al vedetei: ”Oriunde ai fi”