Iată una dintre imaginile copilăriei în cazul actriței Sharon Stone. Cea care a distribuit-o este sora ei mai mică, Renee. Fetițele sunt ambele îmbrăcate în haine de sărbătoare, aranjate până la ultimul fir de păr, pentru că celebrau Paștele catolic.

Alături de ele este surprins și fratele lor mai mare, Mike, și el gătit la 4 ace.

Actrița din „Basic Instinct” s-a născut în Meadville, Pennsylvania, și a început liceul în apropiere de casa ei, la vârsta de 15 ani, fiind considerată talentată din punct de vedere academic încă din copilărie. Aceasta a cocheatat și cu modellingul până în momentul în care a ajuns la New York.

Faptul că i-a plăcut moda s-a putut observa și în fotografia postată pe rețelele de socializare, asta pentru că Sharon purta o rochie elegantă în carouri, ținând în mână o poșetă mică și având părul coafat într-un coc prins la spate. De asemenea, sora ei purta o coafură asemănătoare, iar în ceea ce privește vestimentația ea apare îmbrăcată într-o rochie albă,  peste care a așezat o pelerină. 

„Am arătat foarte bine în duminica Paștelui”, a scris Kelly Renee Stone în descrierea fotografiei postate pe contul de Instagram. 

În urmă cu ceva timp, Sharon Stone a vorbit despre copilăria ei, mărturisind că nu a fost una ușoară, însă este foarte recunoscătoare pentru valorile pe care părinții i le-au insuflat de la o vârstă fragedă. Actrița a dezvăluit pentru Variety că tatăl ei era un bărbat dur.

Sharon a fost de mică extrem de inteligentă, iar asta a însemnat o presiune uriașă asupra ei, mai ales pentru a obține o slujbă demnă de toate testele de inteligență pe care le trecea.

„Toate aceste teste I.Q. l-au determinat pe tatăl meu să creadă că ar trebui să fiu inginer arhitect. Pentru el, ca eu să fac ceva care să aibă legătură cu felul în care arătam, în care mă prezentam, a fost pur și simplu teribil”, a menționat ea.

Evident a fost dezamăgit atunci când fiica sa a decis să devină model și mai apoi actriță, deși câștiga mult mai mulți bani decât ar fi putut părinții ei să obțină vreodată.

Vezi și La aproape 90 de ani, mama lui Sharon Stone a supraviețuit încă unui atac cerebral: ”De la inconștientă la asta, în doar 3 zile!”. Cea mai nouă fotografie cu mama actriței

Citește și:

Cristian Boureanu și iubita lui tinerică s-au despărțit! Declarațiile celor doi au lăsat pe toată lumea cu gura căscată

El e artistul de la noi care bea zilnic 7 – 8 litri de apă. Așa a și dat jos 40 de kilograme!