A făcut furori în anii 80 și a cucerit Hollywood-ul cu frumusețea și talentul. A fost repedet poreclită fata cu „zâmbetul de aur”, fiind actrița poate cu cel mai frumos zâmbet din Cetatea filmului. Astăzi, la 75 de ani, Goldie Hawn este în continuare o persoană activă și adesea este surprinsă făcând sport, dar din păcate, timpul și-a pus amprenta pe chipul ei, iar operațiile estetice nu au ajutat-o deloc.

Celebra actriță a fost surprinsă recent de paparazzi în timp ce făcea o plimbare și antrenament pe străzile din Los Angeles. Se pare că pentru vedetă, nu trece nicio zi fără o activitate în aer liber, însă imaginile cu ea i-au îngrijorat pe fani. Aceasta e complet schimbata la față și cu greu o mai recunoști. Trecerea timpului a lăsat urme profunde pe chipul său, care e distrus de operațiile estetice.

Deși Goldie Hawn nu a recunoscut deschis că ar fi recurs la vizite la chirurgul estetician, specialiștii sunt de altă părere. Imaginea ei e departe de cea a unei dive de la Hollywood.

Cu toate acestea, actrița nu pare deloc deranjată de acest aspect, având în vedere că are lângă ea sufletul pereche care o sprijină și o susține în tot ce face. Goldie formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, alături de Kurt Russel.

Goldie Hawn Goes Hiking with a FriendSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste ce durează de 38 de ani, chiar dacă nu au mers niciodată în fața altarului. Ei s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru pelicula Swing Shift, prin 1983, şi au deve­nit o familie adevărată, deşi fiecare venea cu un bagaj semnificativ. Cu un an înainte, Goldie puse­se punct unei căsnicii de şase ani cu Bill Hudson, cu care are doi copii, o fată şi un băiat – pe Oliver, azi în vârstă de 44 de ani, şi pe Kate, de 41 de ani, devenită o actriţă la fel de cunoscută ca mama sa, iar Oliver este și el actor. Ba mai mult, Goldie mai fusese căsătorită şi cu regizo­rul Gus Trikonis, în timp ce și Kurt a trecut printr-un divorț ce s-a finalizat în 1983 din care a rezultat un băiat, Boston, în vârstă de 41 de ani.

Goldie și Kurt au împreună și un băiat, Wyatt Russell (34 de ani), care le-a moștenit și el pasiunea pentru actorie.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cât de frumoasă este fiica cea mică a lui Mihai Petre. Ariana e superbă!

Andreea Marin a vorbit despre bărbații din viața ei. Ce spune despre actualul partener?