Pe rețelele de socializare este la fel de activă ca întotdeauna. Iar fanii observă cu plăcere că pozele devin tot mai sexy.

Iată ce declara vedeta acum ceva vreme, întrebată fiind dacă are de gând să-și mărească bustul: ”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa.

Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J Lo.!”.

Dacă nici acum nu ai ghicit, află că este vorba despre Corina Bud. Vedeta se află într-o vacanță în Grecia, de unde își încântă fanii cu fotografii în care nici nu știi ce să admiri mai întâi: cadrul natural superb, spectaculos, sau corpul ei fără cusur.

corina-bud-in-costum-de-baie-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”Afrodita care se naște din spuma mării”, comentează cineva la vederea celor mai recente fotografii. ”Sexi. Uimitor de frumoasă. Superbă. Unică prin frumusețea dumneavoastră”, scrie altcineva.

Multe dintre comentarii au o temă comună: ”Frumos posterior”. Fanii ei sunt convinși că aceasta are ce mai apetisant posterior din showbiz-ul românesc și nu se sfiesc să-i spună asta. ”Cu adevărat cel mai frumos poponeț din România!”.

Vezi și Cele mai noi fotografii cu Oana Roman în costum de baie: ”Arăți super și picioarele sunt perfecte…”. Vedeta arată cât e mult a slăbit într-un an

Citește și:

Fotografii incendiare cu fiica Andreei Esca la mare, în Grecia. Alexia tocmai a împlinit 20 de ani

Carmen Tănase crede că pandemia de coronavirus este un experiment, iar copiii sunt ținta