Cristina Ciobănașu a muncit mult pentru a ajunge unde e acum la 23 de ani, dar puțini știu că actrița a fost un copil sărman și nu avea nicio sansă să-și împlinească visul de a deveni actriță. Însă se pare că aceasta s-a născut sub o stea norocoasă.

 

După ce povestea ei a ajuns la „Dansez pentru tine”, unde Alex Velea a dansat pentru ea ca să-i ofere un viitor mai bun, celebrul producător de televiziune Ruxandra Ion se pare că a văzut ceva special în ea și a decis să o adopte.

Povestea de viață a Cristinei Ciobănașu e impresionantăSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cristina trăia la Botoșani cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie, în urmă cu 12 ani, însă astăzi a ajuns o tânără de succes, care are tot ce își dorește. O carieră frumoasă, o familie și un iubit cu care urmează să se căsătorească. Ea trăiește o frumoasă poveste de iubire de 8 ani, alături de actorul Vlad Gherman.

 

Chiar dacă s-a mutat de la Botoşani la Bucureşti, unde a fost primită cu brațele deschise de Ruxandra Ion și copiii ei,  Cristina Ciobănaşu a păstrat mereu legătura cu familia ei naturală și se pare că-și vizitează mama destul de des.

„Ruxandra chiar e a doua mea mamă. M-a crescut ca pe copilul ei. Nu a făcut niciodată diferențe între mine și cei doi băieți, Ducu și Cosmin, deși nu eram sânge din sângele ei. Știe deja cât de mult o iubesc, o respect și o apreciez pentru tot ceea ce a făcut și face în continuare pentru mine’, ne-a declarat într-un interviu Cristina, care spune că nu ar putea trăi fără cele două familii minunate din care face parte.

„ Îmi place să am oamenii dragi alături de mine’, ne-a mai spus Cristina.

 

Citește și: