Un telespectator i-a salvat viața unei prezentoare TV din SUA.  Victoria Price  a mărturisit că a primit un mail de la un om care a observat că are la gât o umflătură și i-a sugerat să meargă să investigheze.

Speriată de mesaj mai a telespectatorul i-a menționat că a avut și el la fel și s-a dovedit a fi cancer, vedeta TV a mers la medic, unde a primit același diagnosticată cu cancer.  Potrivit  USA Today , Victoria a anunțat că urmează să fie în curând  operată pentru a-i fi extirpată acea tumoare canceroasă observ ată de telespectatorul vigilent.

„Un telespectator mi-a scris pe mail luna trecuta. Mi-a spus ca a văzut o umflătura pe gât, care i-a adus aminte de a lui. S-a dovedit că la el era vorba de cancer, la fel si la mine.Tumoarea este in mijlocul tiroidei, apăsând pe aceasta. Doctorii mi-au spus că se extinde. Dacă nu aș fi primit emailul, nu mi-aș fi sunat niciodată medicul. Este înspăimântător. O să-i fiu mereu recunoscătoare telespectatorului pentru că mi-a scris, un străin, care nu avea nicio obligație”, a scris jurnalista.