Deși s-a scris că regina nu prea o are la inimă pe Meghan, considerând că nu prea e potrivită pentru nepotul ei Harry, se pare că aceasta a început să o îndrăgească pe fosta actriță americană.

Cele două au fost într-o vizită oficială în Cheshire, unde au mers cu trenul regal. Pentru a se asigura că nu va încălca protocolul regal, având în vedere că Harry nu îi era alături să o ajute, Meghan a decis să o întrebe direct pe regină ce are de făcut.

Motivul pentru care regina a încercat să aibă o relație apropiată cu Meghan Markle. A făcut un efort uriaș pentru ducesa de SussexSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

A întrebat-o ce are de făcut

Mai exact,  după ce au coborât din tren, regina și Meghan erau așteptate de o mașină. Panicată pentru că nu știa ce să facă, ducesa de Sussex a întrebat–o pe bunica soțului ei, ce reguli trebuie să urmeze și cine ar fi trebuit să intre prima în mașină. Majestatea Sa i-a pus să aleagă ea, iar apoi sfătuit-o pe Meghan să intre ea prima.

Ulterior, ducesa și Suverana au mers la ceremonia de deschidere a podului, unde au urmărit un spectacol organizat de copiii de la Andrew Curphey Theatre Company . În timp ce îi urmăreau pe micuți, Meghan i-a spus ceva amuzant reginei, întrucât Elisabeta a II-a a  început să râdă în hohote, momentul fiind surprins de camerele de fotografiat.

Meghan Markle părea că se simte foarte confortabil în compania reginei.

Citește și: