Tavi Clonda a publicat o nouă imagine cu Gabriela Cristea și micuța lor, Victoria, care i-a sensibilizat imediat pe fani. Fetița este îmbrăcată într-o rochiță de prințesă și se află în brațele mamei ei care pare mai fericită ca niciodată. Imaginea a strâns în scurt timp mii de like-uri, iar fanii au observat un detaliu important.

Aceștia susțin că micuța Victoria seamănă perfect cu mama ei. „Seamănă cu Gabi”, „E fata lui tati, dar are ochii lui mami”, „Cred ca păpuşica seamănă cu mami…”, „Frumoasă ca mami! Să vă trăiască !”, „Ce minune! Și Gabriela,  câta fericire i se citește în privire”, au scris imediat internauții, care au recunoscut imediat că Victoria este incredibil de frumoasă.

O poză cât o mie de cuvinte. Fotografia cu care Tavi Clonda a cucerit internetul. Detaliul observat de faniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Ce rușine pentru casa regală. Nu s-a mai întâmplat până acum așa ceva. Riscă 6 luni de închisoare

Au devenit părinți pe 23 septembrie

Gabriela și Tavi au devenit părinți pe 23 septembrie și au ținut secret  numele bebelușei Victoria până în ziua în care a venit pe lume. Nașterea a fost filmată și au recunoscut că au avut foarte mari emoții.

Vedeta a născut prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. “Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a spus ea

Citește și: