Thomas Markle, în vârstă de 52 de ani, a fost oprit de poliţişti lângă locuinţa sa din Oregon, iar aceştia au observat că bărbatul consumase alcool. El a fost reținut și dus în arest, iar mașina lui a fost ridicată, potrivit Daily Mail.

Nu este însă prima dată când Thomas Markle are probleme cu legea. În decembrie, el a fost acuzat că şi-a atacat logodnica, dar a negat totul.

 

Cu toate acestea, Meghan Markle nu e deloc apropiată de fratele ei și nu a mai vorbit cu el de ceva timp, deși acesta nu se sfiește să dea în presă declarații scandaloase despre sora lui.

Thomas Markle i-a trimis anul trecut o scrisoare prinţului Harry, chiar îniante de nunta acestuia,  în care îl avertiza că Meghan nu e femeia potrivită pentru el şi îl sfătuia să anuleze  căsătoria cu aceasta.

Și Kate Middleton a trecut printr-o asemenea rușine, anul trecut, când era însărcinată cu cel de-al treilea copil și suferea de grețuri matinale severe.  Unchiul ei, omul de afaceri Gary Goldsmith (52 de ani),  a fost arestat după ce și-a bătut cu brutalitate soția, Julie-Ann (47 de ani), în stradă,  când se întorceau din club.

Citește și: