Aceasta este încă o veste proastă care vine să o lovească pe Celine Dion, greu încercată de soartă în ultimele luni.

francineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Diva din Quebec se confruntă cu probleme serioase de sănătate care îi afectează grav cariera, împiedicând-o să facă ceea ce iubește cel mai mult: să cânte.

cÎncă o lovitură pentru Celine Dion. Tinerelul dansator despre care se spunea că i-ar fi iubit s-a căsătorit cu un alt bărbat

După mai multe anulări de concerte, Celine Dion a dat și câteva vești liniștitoare despre recuperarea sa. Căci, potrivit promotorului vedetei, aceasta și-ar putea relua activitatea până la sfârșitul lui 2022.

Mai mult decât atât, potrivit lui Jean-François Guyot, jurnalist la AFP, citat de revista Voici, Céline Dion ar putea cânta la Paris, pe scena La Défense Arena, în septembrie 2023.

Dar, după câteva vești bune, vine una menită să aducă din nou tristețea în viața lui Celine Dion.

Cea considerată de Celine Dion ca o a doua mamă a murit

Marți, 17 mai, fostul ofițer de presă al artistei, Francine Chaloult, în vârstă de 82 de ani, a murit.

Cel care a anunțat trista veste a fost Pierre Arcand, ginerele celei dispărute: „Ea a fost pe parcursul carierei cel mai extraordinar ofițer de presă reprezentând toți marii artiști din Quebec. Și-a făcut treaba cu pasiune”, a scris acesta pe Facebook.

Așa că nu e de mirare pentru fanii ei postrea făcută pe: un instantaneu din anii lipsiți de griji în care apar Celine Dion, fostul ei soț René Angelil și Francine, alături de soțul ei, Georges-Hébert Germain.

Fotogrfia este însoțită de câteva rânduri emoționante: „Dirijor de orchestră de spectacol, ai regizat cu bagheta și cu o mână măiastră artiștii care au acceptat să cânte o Simfonie a prieteniei compusă de tine.

Draga mea secretară de presă, amuzantă și generoasă, strateg de comunicare, hotărârea ta a fost mare și nimic și nimeni nu ți-a putut rezista.”, a scris Celine.

„De noi toți ține acum să orchestram Simfonia ta de Adio. Acum lipită-strâns de Georges-Hébert, marea ta iubire regăsită, bucură-te de spectacolul fără note false pe care ți-l oferim, cu inima grea și cu privirea în lacrimi. Știu că vei continua să ai grijă de noi, mamă. M-ai învățat și mi-ai dat multe; te-am iubit, te iubesc și te voi iubi mereu…”.

În final, la Post Scriptum, Celine nu a uitat să-i transmită și un mesaj iubitului ei soț: „Sărută-l pe René din partea mea…”

Citește și: Acestea sunt primele imagini cu Celine Dion de când a făcut publice problemele grave de sănătate cu care se confruntă. Cum arată acum marea artistă