Din luna martie, prințesa Charlene de Monaco a plecat în Africa de Sud invocând motive caritabile. Însă, în luna mai aceasta ar fi contractat o infecție severă la nivelul sinusurilor, iar starea ei de sănătate s-a degradat treptat. Soția prințului Albert a fost internată în spital de urgență la începutul lunii trecute după ce s-a prăbușit în casa în care trăiește în Africa de Sud, iar medicii au dezvăluit că aceasta s-a confruntat cu niște complicații în urma infecției suferite în urmă cu câteva luni de zile.

Charlene se recuperează în continuare în Africa și speră să se întoarcă acasă, la Monaco, alături de copii ei, cât mai curând. Zilele trecute, soția prințului Albert a publicat o nouă imagine cu ea, iar starea ei i-a îngrijorat pe fani. Fosta înotătoare este schimbată total, a slăbit foarte mult și se vede clar că starea ei este fragilă. Cu toate acestea, ea apare în fotografie zâmbind, ceea ce i-a făcut pe fani să speră că a primit vești bune din partea medicilor și se va putea întoarce acasă.

Charlene si ALbert, la botezul gemenilor lorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:

Prințesa Charlene s-a îmbolnăvit în luna mai

”Dumnezeu să ne binecuvânteze.”, este mesajul care însoțește fotografia. Aceasta este prima imagine cu prințesa de când a fost externată din spital și a iscat un val de reacții din partea fanilor.

”Mă bucur că zâmbești.!”, ”Sper că te simți bine!”, ”O femeie frumoasă și elegantă.”, „Oh, frumoasă prințesă, atât de slăbită”, „E foarte slabă”, „Te iubim”, „Să fii puternică”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

Cu toate acestea, unii internauți sunt convinși că prințesa a lipsit din lumina reflectoarelor pentru că și-a făcut mai multe intervenții estetice. „Trebuie să te oprești cu procedurile estetice că deja devine inestetic și pari mai bătrână”, Zâmbet forțat sau nu, dar clar nu e natural”, au fost de părere aceștia. Însă alții i-au sărit imediat în apărare, fiind de părere că dacă și-ar fi făcut vreo intervenție la nivelul feței ar fi trebuit să fie umflată, ci nu atât de slabă. „Oamenii nu știu cât de grave sunt problemele de la sinusuri. Recuperare ușoară”, i-a mai scris un fan.

De la mijlocul lunii martie, Charlene se află în Africa de Sud, țara în care a copilărit și pe care a reprezentat-o la Jocurile Olimpice din 2000, pentru a lucra cot la cot cu o unitate ce se ocupă de îngrijirea rinocerilor și stoparea braconajului. Deși trebuia să se întoarcă după câteva săptămâni, deja se fac șapte luni de când prințesa se află în țara natală, după ce medicii i-au interzis să mai călătorească cu avionul. Mulți au spus că de fapt, Charlene nu ar mai vrea să se întoarcă în Monaco, vrând divorțul de prințul Albert care a fost implicat într-un nou caz de partenitate.