Într-o ținuntă bazată pe nuanțe de albastru, perfect asortată cu mama ei, micuța Charlotte (6 ani) s-a comportat ca o adevărată prințesă atât la sosirea la Capela St. George de la Castelul Wiindsor, cât și în timpul ceremoniei prilejuite de slujba de Paști.

Strănepoata Reginei Elisbeta a pășit mândră prin fața celor prezenți la eveniment, alături de George, fratele ei mai mare, în vârstă de 8 ani, de mama și de tatăl ei, iar la slujbă a asistat răbdătore.

Numai că, spre final, răbdarea micuței prințese Charlotte s-a cam terminat. Căci, la ieșirea de la slujbă, în vreme ce tatăl ei prințul William vorbea cu episcopul parohiei, David Conner, Charlotte a început să o tragă discret pe mama ei de fustă, în încercarea de o convinge să plece mai repede acasă.

Easter Sunday Church Service at St Georges Chapel , Windsor, Windsor Castle, UK – 17 Apr 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Firește, imaginile au făcut în cel mi scurt timp deliciul internuților de pretutindeni.

E atât de drăguță!”, ”Ce frumos să o vădem în ipostaze neretușate.”, „Frumoasa prințesă Charlotte știe că există ouă de Paște acasă și speră să fie plece spre casă,……rapid”, „Nu ai cum să nu o iubești pe Charlotte”, au fost doar câteva dintre comentariile admirtorilor micuței prințese.

Citește și: Moment adorabil între Kate Middleton și prințesa Charlotte la slujba de comemorare a Prințului Philip