Într-un interviu recent, Kirstie a dezvăluit că acum e mult mai disciplinată și a reușit să slăbească destul de ușor, eliminând din dieta ei doar trei alimente pe care le consuma cu mare plăcare: biscuiții, pastele linguini și brânza.

„Sunt mult mai disciplinată. Iubesc biscuiții cu figura lui Moş Crăciun şi brazi, dar nu mi-am mai comandat şi  nici nu am mai consumat. De multe ori le ofer cadou”, a declarat celebra actriţă pentru revista People.

 

„Nu mai arătam deloc bine, sexy sau în nici un fel. Eram doar grasă. Acum mă gândesc că mai întâi trebuie să slăbesc și apoi voi putea mânca tot ce îmi doresc. Mă simt mult mai energică acum. Ies mai mult și am devenit mai îndrăzneață. Mă apropii de oameni și le spun că vreau să lucrez cu ei. Sunt activă, mă simt în viață iar și mă mișc”, a mai spus Alley.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și:Cătălin Scărlătescu, negru de supărare după terminarea emisiunii „Chefi la cuțite”: „Îmi pare atât, atât de rău.  Lazăr, ești cel mai bun concurent din toate sezoanele…”

Kirstie nu se oprește aici și vrea să mai slăbească

De altfel, Kirstie susține că nu se va opri aici și acum se ajuta în lupta împotriva kilogramelor și de dieta lui Jenny Craig, program care presupune să slăbeşti cu ajutorul alimentelor semipreparate. Însă, în prezent consumă doar o masă pe zi din meniul lui Jenny.

 

Kirstie Louise Alley   este o actriță americană câștigătoare a unui Emmy Award, cunoscută datorită rolului său din serialul de televiziune „Cheers”, în care a interpretat personajul Rebecca Howe (între 1987 – 1993). Ea a câștigat și un Emmy în 1991 pentru categoria Actriță principală într-un serial de comedie (Outstanding Lead Actress in a Comedy Series). În 1992, a câștigat premiul Golden Globe pentru rolul din serialul „Cheers”. Alley a mai câștigat, de asemenea, un Emmy în 1994 pentru rolul din filmul de televiziune Mama lui David (David’s Mother).

Alte roluri în care Alley a câștigat atât sufragiile publicului cât și ale criticii includ, caracterul Diane Barrows din„ It Takes Two”, respectiv rolul principal din „Uite cine vorbește”, alături de John Travolta. În anii 1991 și 1998, Kirstie Alley a cucerit de două ori premiul popular People’s Choice Award.

Citește și: