Însă, recent actrița a renunțat că renunță definitiv la actorie pentru a-și încerca norocul în lumea modei și a designului interior.

Catherine se alătură și ea vedetelor care au devenit femei de afaceri. În timp ce unele își fac site-uri de lifestyle, iar altele își lansează colecții de bijuterii, pantofi, haine sau parfumuri, actrița a preferat să se concentreze pe produse de decorare a caselor. Mai exact, ea își lansează pe o platformă online o colecție cu  produse precum prosoape de baie, lenjerii de pat, draperii și covorașe. Colecția se va intitula „Catherine Zeta Jones home decor” și va fi inspirată din stilul de viață al vedetei, va fi lansată oficial pe 28 septembrie pe site QVC.com.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În 2013, Catherine și Douglas au fost la un pas de divorț

Catherine Zeta Jones este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood și formeză alături de Michael Douglas unul dintre cele mai apreciate şi longevive cupluri de la Hollywood, având un mariaj de 17 ani. Cei doi au trecut prin clipe grele, mai ales, în 2010 când   Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât, ceea ce i-a afectat și mai tare boala actriței care se suferă de tulburare bipolară. În 2013, reprezentantul oficial al cuplului a precizat că cei doi au decis să se despartă temporar, însă în cele din urmă au reușit să-și rezolve probleme și astăzi par mai fericiți ca niciodată.

Ea a recunoscut că i-a fost greu să își țină în frâu propriile probleme nervoase și de anxietate și pur și simplu i-a torturat pe toți cei din jur, acceptând, în cele din urmă,  să fie internată într-o clinică.

„Tulburarea bipolară este ceva cu care mă lupt de mult timp. Când ești zguduit așa cu boala lui Douglas, este normal să îți pierzi exchilibrul puțin – lipsă de somn, griji, stres. Este un factor declansator clasic.” a declarat Catherine Zeta.

Citește și: