Marea actriță a povestit pentru The Sun că la începutul carierei sale în actorie a trecut prin spaima vieții ei. Avea doar 15 ani și se afla pe platoul de filmare de la „Flipper”, în 1996, când a început să primească telefoane anonime ciudate, pe care le-a pus însă pe urma unor farse.

La scurt timp, a înțeles însă că situația era mult mai gravă decât și-a închipuit. A fost răpită chiar de pe platou. A fost găsită de oamenii legii abia după 14 ore, după o operațiune monstru de căutări. Jessica a fost ținută de răpitor  ore întregi în portbagajul unei mașini legată la ochi, la mâini și la picioare.

Cazul ei a fost abandonat de Procuratură, deoarece Jessica nu a putut oferi informații despre persoana sau persoanele care au răpit-o, iar de atunci a refuzat să mai vorbească despre această experiență.

Citește și: Imagine rară cu copiii lui Celine Dion. Gemenii artistei au împlinit 8 ani

A avut tulburări de alimentație și îi era rușine de corpul ei

Însă, acesta nu a fost singurul episod  urât din viața ei.  Îndrăgita actriță recunoaște că a fost un copil foarte bolnăvicios. Plămânii ei au cedat parțial la un moment dat, suferea de astmă și era diagnosticată cu penumonie de mai multe ori pe an, suferea de hiperactivitate și avea tulburare obsesiv-compulsivă.

Jessica a povestit că a suferit foarte mult în adolescență pentru că s-a dezvoltat foarte repede, și atrăgea mereu privirile indiscrete ale bărbaților și făcea cu greu piept răutăților colegilor de la școală, care au catalogat-o drept târfă.

„Bărbații mai în vârstă se dădeau la mine, iar pastorul meu  spunea că este vina mea pentru că purtam haine provocatoare, ceea ce nu era adevărat. M-a făcut să mă simt ca și când, dacă eram dorită de persoane de sex opus atunci era vina mea. Asta m-a făcut să-mi fie rușine de corpul meu și de faptul că sunt femeie”, a mărturisit Jessica.

Jessica Alba are trei copii

Actriței îi era atât de rușine de corpul ei, încât a început să dezvolte probleme de alimentație. „O mulțime de fete au avut tulburări de alimentație și am avut și eu, de asemenea. Devenisem obsedată de alimentație. Nu m-am privit niciodată ca pe o femeie frumoasă și niciodată nu mi-am propus să ajung în vârf în acest domeniu”, a mai spus starul din filmul „Honey”.

După un mariaj eșuat cu actorul Michael Weatherly, Jessica Alba și-a găsit fericirea lângă Michael Warren, pe care l-a cunoscut în 20014, în timpul fikărilor de la Fantastic Four. Ei sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună trei copii, două fete Honor Marie (10 ani) și Heaven Garner (7 ani) și un băiat Hayes, în vârstă de 10 luni.

Citește și: