Luni, Roxana a postat și o fotografie în care chipul fiului ei, Cezar, apare în toată splendoarea sa.

”Înger îngerașul meu, ce mi te-a dat Dumnezeu…”, a scris Roxana lângă fotografie.

Roxana Ciuhulescu a născut marți, chiar de ziua soțului ei și la 10 ani distanță de la venirea pe lume a Cleopatrei, fiica ei din cealaltă căsătorie. ”Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de… Cezar!

El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc!”, scria Roxana Ciuhulescu pe Instagram zilele trecute, postând și o fotografie de la maternitate, în care-și ține în brațe nou-născutul. Lângă mamă și fiu e actualul ei soț, Silviu Bulugioiu.

Iubitule, așa-i că știi că în viață nu-i nimic întâmplător? Ne-am întâlnit – deloc întâmplător, ne-am îndrăgostit și dragostea noastră a fost încununată – deloc întâmplător de …Cezar! El a venit de ziua ta, ca să-ți demonstreze cât te iubesc! De venirea lui a avut grijă, minunata Cezara Bucur, un medic de excepție , care împreună cu echipa Columna Medical Center au avut grijă ca visul meu să se împlinească, deloc întâmplător, la 10 ani după nașterea Cleopatrei. Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus! ❤️???? #mother #babyboy #CezarIoan #happyfamily

A post shared by Roxana Ciuhulescu (@roxanaciuhulescu) on

”Eu cred că bunul Dumnezeu mi le-a hărăzit pe toate astea…. deloc întâmplător! La mulți ani, Silviu! Să ne trăiești sănătos Cezar, să ai o viață lungă & frumoasă! Vă iubesc nespus!”, mai scria ea atunci.

Roxana Ciuhulescu s-a despărțit de tatăl fetiței sale, Mihai Ivănescu, anul trecut, după 10 ani de căsnicie.

Despre sarcina vedetei – care întotdeauna și-a mai dorit un copil – s-a aflat în luna februarie a acestui an. În martie, Roxana s-a căsătorit cu Silviu Bulugioiu.

Foto: Instagram

Citește și: