Fanii trupei Hi-Q și nu numai și-o amintesc, cu siguranță, pe frumușica Nicoleta Drăgan, solista care a activat în formație în perioada 2003-2008, după plecarea Danei Nălbaru. În momentul în care a părăsit trupa, Nicoleta era căsătorită cu handbalistul Marius Novanc, de care a divorțat în anul 2009. Despărțită și de muzică și de soț, artista s-a mutat în America, unde s-a înscris la Facultatea de Psihologie, schimbându-și la 180 de grade domeniul de activitate.

sotie-horia-brenciu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cu asta se ocupă și acum, iar anii au trecut cu blândețe peste chipul ei. Cel puțin asta se vede din imaginile surprinse de Horia Brenciu, care a vizitat-o acasă, pe nepusă masă. Surpriza a fost emoționantă pentru toată lumea, dar mai ales pentru Nicoleta și Alice, soția lui Horia, ele fiind prietene de suflet. Horia și Alice au sunat la sonerie, au acoperit vizorul, însă Nicoleta a ieșit pe verandă pentru a vedea ce musafiri are la ușă. A rămas mască și a fost nevoită să-și acopere fața, cuprinsă de emoții puternice.

„Nico, fosta solistă a trupei HI-Q este doctor în psihologie, în SUA. Cei care au urmărit podcastul aseară (n.r. podcastul cu Dan Badea) au văzut surpriza asta integral! Nicoleta și Alice, soția mea, sunt cele mai bune prietene! Se cunosc de mai bine de 15 ani, iar la ultima călătorie în America ne-am gândit să îi facem o vizită, neanunțați! Iată ce-a ieșit!”, a scris Horia Brenciu în dreptul imaginilor de pe Facebook.

Nicoleta Drăgan a plecat din Hi-Q în anul 2008, din cauza neînțelegerilor cu colegii

Nicoleta Drăgan a zdruncinat showbiz-ul cu plecarea ei din trupa de succes Hi-Q, în anul 2008, anunțând probleme de comunicare cu cei doi colegi, Mihai Sturzu și Florin Grozea.

„M-am retras când starea conflictuală era mai prezentă decât cea de prietenie. La un moment dat, prietenia dispăruse cu totul și în acel moment îmi mai rămăsese… aproape nimic. Nu mai avea sens. Din punctul meu de vedere nu mai avea sens, dar repet, eu fac alegeri cu inima. (…)

Despărțirea noastră are legătura doar cu conflictele dintre noi, conflicte aparute de-a lungul timpului și la care n-am găsit împreună o rezolvare”, a scris Nicoleta pe blogul ei, la vremea respectivă.

„Locuiesc într-un orășel din deșertul Californiei. Este locul unde mi-am dorit întotdeauna să trăiesc. De zece ani vin aici constant. Nu știu dacă pot să-i spun viață americană, dar știu că este tot ce pot să-mi doresc în acest moment”, declara ea, în 2009, pentru Evenimentul Zilei.

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur, imagini cu noua lor viață rurală: „Casa noastră de la țară e gata”. Câtă tihnă e în familia lor! Ea face magiun, el taie lemne

Citește și: Părinții lui Dragoș Bucur au făcut nunta de aur. Imagini superbe, de familie, și mesajul Danei Nălbaru pentru socrii ei