În urmă cu mai bine de 20 de ani, surorile Manuela și Liliana Fedorca formau trupa Elixir și aveau mare succes la public, însă au decis să se orienteze către alte domenii de activitate. Lili Fedorca a mărturisit că nu a renunțat la pasiunea pentru muzică, dar în prezent activează în cu totul alt domeniu. Iată din ce își câștigă acum traiul.

Psiholog de profesie

Fosta artistă s-a reprofilat și este de profesie psiholog de mai bine de 10 ani. Deși a dispărut din atenția publicului, Lili Fedorca nu și-a pierdut farmecul și arată mai bine ca niciodată.

„De peste 10 ani sunt și psiholog clinician. Am absolvit Facultatea de Psihologie și apoi un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale. Poate suna complicat dar, pe scurt, folosind știința și vocația pe care o am, reușesc împreună cu clienții mei să repar, să corectez și să îmbunătățesc aspecte ce țin de psihicul uman.

Ședințele de terapie sunt individualizate, în funcție de problema în cauză și de tipul de client. Scopul meu, ca psiholog, fiind acela de a deschide calea acestora către o viață mai frumoasă, plină și armonioasă, în ciuda tuturor provocărilor din ce în ce mai multe și mai complexe cu care toți ne confruntăm în zilele noastre”, a explicat aceasta pentru ego.ro.

asa-arata-vedeta-acum-de-profesie-psihologSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Și-ar dori să revină pe micile ecrane

În trecut, Lili Fedorca a fost prezentatoare TV, ea moderând emisiunea „Zodia Fluturelui”, la postul Euforia TV. Cu toate acestea, și-ar dori să revină în atenția publicului, mai cu seamă că acum băiatul ei e destul de mare. Fosta vedetă are un băiat pe nume Luca, în vârstă de 13 ani.

„Da, mi-ar plăcea să realizez o emisiune tv pe teme de psihologie, cu invitați și cu soluții reale pentru problemele reale din viața oamenilor”, a mai spus fosta solistă.

Vezi și Ce mai face Elena Cârstea, la 15 ani de când s-a mutat în America. Cum arată fetele ei?

Citește și:

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit în Cappadocia. Imagini superbe cu fostul concurent de la Survivor și aleasa lui

Motivul pentru care vedeta noastră nu vrea să aibă copii: ”După vârsta de 24 de ani mi-am dat seama…”