Actrița Estefania Villarreal, celebră pentru rolul Celinei Ferrer, pe care l-a interpretat în telenovela ”Rebelde”, alături Anahí (Mía Colucci) și Dulce María (Roberta), a devenit de nerecunoscut. La 15 ani de la apariția în serialul care a făcut-o celebră, Estefania a devenit model plus size de succes și se pregătește să meargă în fața altarului.

În „Rebelde”, Estefania juca rolul simpaticei Celina, cea mai bună prietenă a Miei, care spre deosebire de mult mai celebra Mia, ea avea mari probleme cu kilogramele în plus și era complexată de felul în care arată.

Frumoasa actriță din Mexic are acum 32 de ani și e de nerecunoscut. Ea a ajuns un fotomodel plus size de succes și defilează la podiumuri pentru firme celebre precum H&M, Mercedes Benz sau Swarovski, iar recent a fost cerută în căsătorie de iubitul ei.

Estefania recunoaște că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei și radiază de fericire. Anunțul logodnei a fost făcut chiar de actriță pe contul ei de Instagram, unde a publicat o imagine în care apare alături de logodnicul ei.

rebelde-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

”DA. Am spus DA!”, a scris ea în dreptul imaginii inedite, iar fanii au reacționat imediat și au felicitat-o: ”Să fiți fericiți toată viața.”, ”Sunteți frumoși împreună, să vă iubiți.”, au fost câteva dintre mesajele.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Estefania Villarreal (@estefaniavillarrealvillarreal)

Estefania este foarte mândră de ea și de felul în care arată, iar în Mexic a devenit un exemplu demn de urmat de multe tinere.

„Modeling este pentru mine mai mult decât a pune pe mine câteva haine frumoase și machiaj, este o artă, o provocare de a merge în fața tutoror și de a-mi înfrunta fricile și nesiguranțele, renunțând la complexe”, a spus Estefania.

Citește și:

Sora Lidiei Buble, dezvăluiri neașteptate: „Când aveam 2 săptămâni, Lidia m-a scapăt din brațe și era să mor”

Desfigurată de intervențiile estetice… Imaginea cu care Madonna și-a îngrozit fanii