Cei doi au oferit deja primele declarații despre planurile de viitor, Silvia fiind de părere că împreună sunt o forță. Faimoasa artistă a declarat că este foarte posibil ca ea și Daniel Robu să reunească celebra trupă, dat fiind faptul că acum sunt amândoi în țară.

În anul 2014, fanii D La Vegas aflau cu tristețe că trupa se destrăma. Daniel Robu a decis să plece în America, în timp ce Silvia Lăuneanu s-a mutat și ea la New York, unde s-a căsătorit și a devenit și mămică.

Ei bine, acum, la șapte ani de la despărțirea celebrei trupe, foștii soliști aruncă bomba: au de gând să colaboreze din nou și să readucă la viață proiectul D La Vegas.

Frumoasa solistă a declarat că ea și Daniel Robu sunt o forță și că, dat fiind faptul că acum s-au întors amândoi în țară, este mai mult decât probabil că se vor reuni. Artista practică meseria de profesoară în prezent și așteaptă să se încheie anul școlar, după care se va reorganiza și își va canaliza atenția asupra planurilor muzicale.

”Împreună suntem o forță, așa că este foarte posibil să ne reunim, mai ales că suntem amândoi în țară. Acum trebuie să închei anul școlar, unde sunt profesoară, dar și spectacolul de sfârșit de an, sunt foarte prinsă până la sfârșitul lunii iunie. Apoi, mă reorganizez.”, a declarat Silvia Lăuneanu, potrivit impact.ro.

La rândul său, Daniel Robu a declarat în urmă cu câteva luni că el și Silvia au păstrat legătura și că nu exclud o nouă colaborare. ”Eu și Silvia ținem legătura constant și nu excludem o nouă colaborare”, a declarat artistul pentru sursa citată.

Vezi și Silvia Lăuneanu are un copil genial: “La 1 an știa deja toate literele”. Ce performanțe are Alexandru la 5 ani

Citește și:

Cum a scăpat Iulia Albu de gravele probleme capilare: ”Mi-am pierdut aproape jumătate de păr…”

Irina Nicolae, dezvăluiri emoționante despre fiica ei. La doar trei ani vorbește deja trei limbi