Mihaela a devenit rapid una dintre cele mai iubite actrițe, după ce a apărut în telenovelele de la Acasă TV. Au trecut 14 ani, de când interpreta rolul lui „Nicole”, în „Lacrimi de iubire”,  alături de Nicoleta Luciu și Adela Popescu. În ciuda succesului ei, imediat după ce a terminat contractul cu postul TV a plecat în SUA, unde și-a  întâlnit sufletul pereche și împreună cu care și-a construit o familie frumoasă și o afacere de succes.

200199_104913786259815_495829_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„După ce s-a terminat telenovela, la nici 4 luni am plecat in America. (…) A fost o alegere de moment. Se terminase contractul cu Pro si cum nu am vrut sa bat la alte uşi.. m-am hotărât sa vin aici. La început o fost doar pentru o luna, în vacanță, dar mi-a plăcut si m-am hotărât să rămân. În vacanță, l-am cunoscut și pe sotul meu, Valentin Voicu, așa că am hotărât să rămân împreună cu el aici. Ne-am căsătorit si suntem fericiți. În toată perioda asta am muncit pentru companiile pe care le avem. Afaceri de familie”, a declarat Mihaela, în urmă cu ceva timp, pentru un tabloid.

Fosta actriță pare foarte fericită alături de soțul ei,Valentin,  cu care are două fetițe superbe, pe nume Nicole și Jasmine, și locuiesc într-un cartier cochet din Beverly Hills.

 

Cei doi au o afacere de super succes, cu mașini de lux, , Black Exclusive (n.r- detalii pe www.blackexclusive.com) , iar printre clienții săi se numără numeroase vedete de la Hollywood, precum Tom Cruise sau Jennifer Lopez.

Afacerea lor prosperă are peste 200 de angajaţi, printre care şi mulţi români. Maşinile lor pot duce clienţii în cele mai scumpe zone din Beverly Hills, dar şi în locurile unde s-au filmat producţii celebre, precum “Pretty Woman”.  Mai mult, șoferii lor au dus anul aceste,  vedetele la Premiile Oscar, până la covorul roşu. În parcul lor auto sunt mai multe mărci de maşini, de la Mercedesuri, Jepp-uri şi Mini Copper la limuzine şi autocare de lux. Pentru închirierea unei maşini de lux, vedetele scot din buzunar, în funcţie de numărul de ore, între 200 şi 2.500 $.

 

Citește și: