Picturile ei s-au vândut pe bandă rulantă, iar expozițiile organizate în SUA și nu numai au făcut-o celebră în toată lumea.  Tablourile Alexandrei se regăsesc în sute de muzee din lume, de la colecţia de artă a Vaticanului, până la colecţii particulare deţinute de celebrităţi precum Oprah Winfrey, Calvin Klein, Whoopi Goldberg sau David Letterman. Cea mai scumpă pictură a Alexandrei Nechita s-a vândut cu 400.000 de dolari în Singapore.

micuta picassoSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Alexandra Nechita (33 de ani) este astăzi o femeie superbă, fericită și împlinită. Are o familie superbă. Ea s-a căsătorit cu Dimitri Tcarfas, un designer din Ucraina și cei doi locuiesc într-o casă superbă, cu piscină și vedere de lux, ce a aparținut solistului trupei Sugar Ray. Mai mult, ei au devenit în 2015 părinții unei fetițe superbe, pe nume Tevyy.

Celebra româncă a fost invitată marți, în emisiunea „Marius Tucă Show”, unde a făcut dezvăluiri neașteptate.  „Micuța Picasso”  a  povestit că a ajuns zilele acestea, în România, în vacanţă împreună cu fiica şi cu soţul ei, ea dorindu-și să-i arate fiicei ei și țara ei natală.

Alexandra Nechita s-a mutat în SUA la vârsta de doi ani

„Vreau să îi arăt lui Tevvi ţara mea natală. Tata se miră. El s-a zbătut o viaţă întreagă ca să plece. Cred că el s-a gândit că tot ce a făcut, toate sacrificiile le-a făcut pentru mine şi pentru fratele meu. Şi acum vede că eu revin în ţară”, a povestit artista. „Am focul ăsta, să revin în ţara care l-a respins pe tatăl meu”, a explicat Alexandra, în emisiunea lui Tucă.

Mai mult, Alexandra și -a prezentat mai multe lucrări din atelierul său din Los Angeles  și i-a spus Marius Tucă, unul dintre visele sale: „Într-o zi o să am un atelier şi în Bucureşti… într-o bună zi”, a spus artista.

„Este o căldură care, indiferent de cât de complexe sunt lucrurile pentru oamenii care trăiesc aici, lucruri pe care le înţeleg şi nu le înţeleg, există firul acesta care mă atrage aici”, a adăugat ea artista.

Alexandra Nechita s-a născut la Vaslui, la 27 august 1985, la trei luni după ce tatăl său, Niki Nechita, s-a refugiat din România comunistă, în Statele Unite ale Americii.

Viorica Nechita, soţia, şi mica Alexandra au reuşit să se alăture soţului, respectiv tatălui, abia după doi ani. Părinţii Alexandrei fuseseră persecutaţi sub regimul comunist din România.

 

Citește și: