Fosta componentă a ‘Școlii vedetelor’ făcea furori în anii 2000 și era prezentă la toate evenimentele. Deși a avut o carieră în muzică și televiziune, fiind VJ la MCM şi MTV, Kitty a ales să se dedice carierei de actorie și este destul de activă în producția cinematografică italiană. Ea a jucat în filme precum „Milionari de Weekend“ şi „The Secret of Botticelli“.

În Italia, Kitty și-a găsit și jumătatea. Ea s-a căsătorit în 2011, după patru ani de relație cu James Goodwin, un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May, în vârstă de șase ani.

Invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, Kitty a vorbit despre proiectele în care este implicată, precizând că va mai rămâne în țară, dar și despre fetița ei, Aurora-May, care anul acesta va începe școala și se gândește să o înscrie chiar aici în România.

Kitty-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Kitty s-a schimbat total față de zilele în care o vedeam zi de zi pe micul ecran, dar și-a păstrat frumusețea. Ea și fiica ei s-au cam mutat forțat în România, după ce pandemia le-a prins la bunicii de aici, unde veniseră în vacanță pentru două săptămâni. .

„Am plecat din România când eram foarte tânără şi mă bucuram de o anume glorie artistică, dar a fost o plecare asumată, cu o miză profesională mare şi cu una interioară încă şi mai mare: am plecat în Italia ca să mă lămuresc cine sunt, cu adevărat, ca om. Or, căutarea asta de sine nu ar fi putut să funcţioneze, dacă nu acceptam deplin experienţa vieţii luate de la capăt, într-o ţară străină“, spunea pentru Formula AS, în urmă cu un an, Kitty Cepraga.