Printre actorii care au cunoscut succesul după ce au apărut în acest serial se numără Michele Placido, îndrăgitul comisar Corrado Cattani sau frumoasa actriță Patricia Millardet, care a interpretat rolul procuroarei curajoase și incoruptibile Silvia Conti.

Comisarul Corrado și frumoasa procuroare Silvia Conti formau un cuplu de excepție. În timp ce colegul ei de platou a rămas în atenția presei, fiind implicat în numeroase proiecte cinematografice, despre Patricia nu se mai știe mare lucru.

O mai știți pe frumoasa procuroare Silvia Conti din serialul „Caracatița”? Ce s-a întâmplat cu ea și cum arată acumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Patricia s-a mutat înapoi în Franța

Viața se pare că nu a fost deloc ușoară. Aceasta a renunțat la actorie în 2002, după ce a jucat în  filmul „Bello delle donne”, întrucât, spun gurile rele, nu se mai bucura de mare succes. Potrivit La Repubblica, actrița a suferit în anul 2000 de o depresie puternică și a ales să se interneze într-o clinică. Însă, problemele ei nu s-au rezolvat, ba chiar s-au accentuat. Astfel, în septembrie 2002, Patricia a vrut să-și încheie socotelile cu viața și a încercat să se sinucidă în vila ei din Roma, luând o supradoză de barbiturice. Prietenii actriței au dezvăluit, la momentul respectiv, că Millardet tot le spunea că vrea să-și ia viața, dar nu au crezut-o.  Însă, Patricia a fost salvată, pentru că o ambulanță a ajuns imediat la casa ei și a fost dusă imediat la spital.

Patricia Millardet nu a avut noroc în dragoste

Cu toate acestea, Patricia a negat că a încercat să se sinucidă. Ea a explicat că producătorul serialului „Bello delle donne”, Alberto Tarallo i-a sugerat să mai slăbească dacă vrea să mai joace în serial. Astfel, ea susține că a ținut o dietă drastică și din cauza ei   a leșinat. „Am ales în mod drastic să nu mai mănânc nimic, stomacul s-a închis, fumama foarte mult și făceam exerciții pe bicicletă. Într-o zi, am leșinat și un prieten care a venit în vizită s-a panicat și a chemat poliția. (…). Nu aveam niciun motiv să mă sinucid.Imi pasă de viața mea, am un iubit și abia mă întorsesem dintr-o vacanță în Maldive. Locuiesc în Romă și mă simt minunat”, a declarat  Patricia.

Cu toate acestea, actrița a considerat că trebuie să facă o schimbare, astfel după ce mulți ani a trăit în Italia, ea a decis să se întoarcă de câțiva ani înapoi în Franța.

În privința vieții private, Millardet nu a avut noroc nici în dragoste. Ea s-a căsătorit cu Randy Casterman în 1989, de care ulterior a divorțat.

Citește și: