La câțiva ani de la terminarea filmărilor de la telenovelea de succes „Rebelde”, actorii care pe vremea aceea formau și o trupă muzicală, „RBD”, s-au despărțit și au urmat căi separate.

Însă, dintre toți Dulce Maria a rămas cea mai activă pe scena muzicală. Recent, ea și-a lăsat un nou videoclip și a pornit într-un nou turneu de promovare.

Roșcata rebelă din celebrul serial, Dulce Maria, devine pe zi ce trece mai frumoasă, după cum demonstrează în fotografiile pe care le postează non-stop pe contul de Instagram. De altfel, cântăreața este poreclită în Mexic „Regina selfie-urilor”, fiind vedeta cea mai activă pe rețelele de socializare.

 

Un regizor celebru i-a cucerit inima

Actriței îi merge din plin și în viața personală, nu doar în cea profesională. La începtul acestui an, a dezvăluit că formează un cuplu cu celebru regizor și producător, Paco Álvarez, care o sprijină foarte mult în cariera ei. Cei doi par foarte îndrăgostiți, Dulce postând mai mult imagini cu ei în ipostaze extrem de tandre și se pare că cei doi au planuri mari de viitor și se pregătesc să meargă la altar. Ei își fac în fiecare zi adevărate declarații de dragoste pe Instagram.

Gracias mi amor ❤❤❤ #TAEIIPS?

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on

Dulce Maria are un succes răsunător

Dulce Maria a apărut în numeroase telenovele: Retrato de Familia (1995), Alondra (1995), El Vuelo Del Águila (1996), Uraganul (1998), DKDA Sueños de Juventud (1999), Primer Amor… A Mil Por Hora (2000), Locura de Amor (Dragoste nebună) (2000), Siempre Te Amaré (2000), Clase 406 (2002), Rebelde(2004), ” RBD-La Familia” (2007), Verano de amor (2008-2009), însă a devenit cunoscută în întreaga lume după ce a debutat în RBD și în telenovela „Rebelde” care a fost o poveste de mare succes ce a cucerit o mare parte din Europa, America de Nord și întreaga Americă de Sud. În telenovelă „Rebelde”, ea a jucat personajul rebelei Roberta Pardo.

Un poquito de la noche de ayer en #sanLuis ???❤?? Gracias!!! #DM? ?

A post shared by Dulce Maria (@dulcemaria) on

În plus, alături de trupa RBD a vândut peste 78 milioane albume,peste 82 articole promoționale ș a avut i peste 3 miliarde de descărcări digitale.

În anul 2009, dupa despărțirea de RBD, Dulce Maria a colaborat cu Akon la melodia „Beautiful, iar alături de Anahi și Tiziano Ferro au lansat melodia „El regalo mas grande”.

Melodiile scoase de ea în cariera solo au avut un succes răsunător, albumele sale fiind vândute ca pâinea caldă în sute de țări, ea primind numeroase discuri de platină.