Actrita a făcut dezvăluire cu o poză postată pe contul ei de Instagram,  în care apare împreună cu soțul ei. Cei doi  poarta niște ochelari haioși  cu sclipici cu 2018, iar îndrăgita actriță ține în mâini un body de bebeluș pe care scrie “mai multi pupici, vă rog”. La postare,  America a scris: “în 2018 vom avea o noua față pe care o vom pupăci”.  Soțul ei, actorul Ryan Piers Williams a dezvăluit și el faniilor marea lor bucurie. A pus aceeași imagine cu textul:  “Facem loc pentru noile și minunatele lucruri care vor veni în 2018”.

O mai știți pe „Betty cea urâtă”? Transformarea uluitoare a actriței. A făcut un anunț neașteptatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

 

America și soțul ei formează un cuplu de 13 ani

America Ferrera și Ryan Piers Williams formează un cuplu de aproape 13 ani. Ei s-au logodit în urmă cu opt ani, iar în 2011  s-au căsătorit. Cei doi au decis acum să-și mărească și familie și vor deveni în curând părinți. Cu toate aceste, cei doi actori nu vor să dezvăluie sexul copilului.

America Ferrera  a devenit celebră la vârsta de 24 de ani, după ce a apărut în serialul american  “Betty cea urâtă”. America Ferrera a câștigat un Glob de Aur și două premii Emmy pentru modul spectaculos în care a reușit să dea viață personajului Betty în varianta americană a serialului atât de îndrăgit. Telenovela „Betty cea Urâta” a avut un succes nebun, iar la scurt timp de la începerea difuzării în Columbia, zeci de alte țări au cumpărat ideea și au adaptat-o, printre acestea numărându-se și SUA.

Rațușca cea uratâ pe micile ecrane, la fel ca și actrița Ana Maria Orozco, America are o frumusețe interesantă în viața reala. Nu foarte înaltă, dar plină de carismă, ea a cucerit inimile a milioane de americani și s-a transformat într-o adevarată vedetă de televiziune.

Citește și: