Au trecut 23 de ani de când Andrea făcea furori în „Perla Neagră”, ce a fost difuzată și în România,  iar de atunci aceasta s-a transformat radical. A pierdut lupta cu kilogramele și are probleme serioase cu legea. Actrița este investigată de anul trecut pentru presupuse neregularități în gestionarea fondurilor pe care statul le-a acordat companiei sale de producție pentru a produce filme și ar fi plătit actorii cu mai puțini bani decât arătau documentele oficiale.

Andrea del Boca si fiica eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și: E de o frumusețe rară, însă toți bărbații fug de ea. Ce secret ascunde? „Chipul meu frumos e un fel de blestem…”

Se ceartă cu tatăl fiicei sale

Mai mult, fostul ei logodnic, omul de afaceri Ricardo Biasotti, cu care are o fată, Anna Chiara, în vârstă de 17 ani, o acuză că nu îl lasă să-și viziteze fiica, așa cum îi permite custodia.

Însă, fiica actriței i-a sărit în apărare mamei ei și a  declarat că ea este cea care nu vrea să-și vadă tatăl, pentru căs e simte inconfortabil în prezența lui. „Nu pot să mă uit în ochii lui pentur că am doar amintiri neplăcute legate de el. Dacă ar fi făcut lucrurile diferit poate situația ar fi stat altfel. Are numărul meu de telefon de la vârsta de șase ani. Când stăteam la el nu mă lăsa să o sun pe mama, așa că ea mi-a adus un telefon mobil”, a explicat adolescenta.

Andrea del Boca continuă să joace în telenovele și astăzi, însă s-a schimbat radical de atunci. A piredut lupta cu kilogramele, s-a făcut roșcată și aproape nu o mai recunoști. Actrița  a jucat în „Perla Neagră”, alături de Gabriel Corrado, iar telenovela s-a bucurat de un succes uriaș, atât la nivel național, cât și internațional.

Citește și: