Îndrăgita vedetă se pare că a descoperit elixirul tinereții fără bătrânețe. Are 47 de ani, este mama a doi copii, dar arată la fel de bine ca la 20 de ani, când îi topea telespectatorii cu zâmbetul ei frumos. Fata rebelă din „Beverly Hills 90210”  se bucură de succes în SUA, unde are un show culinar de succes, intitulat „Dinner at Tiffani’s”.

tifSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

Citește și: Shakira are cancer? Vestea cumplită dată de ziarele spaniole

Are un show culinar de succes

„Am iubit gastronomia de mică și am petrecut mult timp alături de mama, bunica și mătușa mea în bucătărie. Mi-am dat seama că mi-ar plăcea să am o emisiune care să se rotească în jurul acestei pasiuni și așa a luat naștere Dinner at Tiffani’s”, spune superba actriță.

Tiffani Thiessen a devenit și o mamă dedicată. Ea are împreună cu soțul Brady Smith doi copii, o fetiță de 10 ani Harper Renn, și un băiețel de 5 ani, Holt Fisher. „Ne simțim foarte norocoși că avem familia pe care o avem. Dar ne oprim aici”, a declarat actrița pentru revista Closer, precizând că ea și soțul ei nu-și mai doresc să facă și alți copii, fiind suficienți doi.

„Ieri, când am ajuns acasă de la serviciu, copiii mei alergau prin curte fără pantaloni. E uimitor, niciodată nu știi la ce te poți aștepta să găsești acasă”, a mai spus ea. Pe lângă proiectul ei, Tiffani a filmat și pentru un nou show pentru Netflix, intitulat „Alexa & Katie”, și spune că deși nu-și dă seama când trece așa repede timpul, îi lipsesc copiii pe platoul de filmare. „AM momente în care mi-e doar să-mi petrec toată ziua numai cu copiii mei și fac eforturi să păstrez cumva un echilibru și să petrec cât mai mult timp cu ei. Week-end-urile le am libere doar pentru ei. (…). Mi-am terminat prima carte cu rețete, pentru care am muncit mult și am investit foarte multă energie”, a mai spus celebra Valerie.

Foto: Hepta